2777
2789
عنوان

وقتی زنی خیانت میکنه میگن خراب بود فلان بودولی

| مشاهده متن کامل بحث + 9644 بازدید | 380 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاید هنوز از فکروغم زن قبلیش خارج نشده و با شما ازدواج کردهشایدم الکی بگن خیانت کرده مطمئنی؟

اره خیانت کرده مطمعنم  والا زنه چند باری با ی پسری اومد دنبال دخترش  دختره ام گف شوهر مامانمه همسرمم گف مبارکه 

خدا بیامرز مادرشوهرم یه ضرب المثلی میگفت زن مرده رو زنش بده زن طلاق رو عنش بده😅

گل گفته منم شب گریه کردم دیدم مهم نیس اومدم تنها سرمو کشیدم خوابیدم اگ از سرکار اومد نحرفید من چیکا کنم بنظرت

منم جداشدم ازهمسرسابقم🤣😂همه جامیرن میگن خانومه مشکل داشت 🤣😂درحالیکه خودشون داغون بودن دست بزن دهن بین ازاونان ک میگن حرف حرف ماباید باشه همه جا

دخالتگر همسرمم ک عین اونابود استقلال فکری نداشت اصلا😅

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

عزیزمممم چه شرایط سختی..یه مدت میتونی کناربیای بعد دیگه توام ازاون عصبیتر میشی..من همسرم یکسال بخاطر شرایط سختی که تو زندگیمون بود عصبی شده بود‌ سرهرچیزی داد میزد و وسیله میشکوند من تا طلاقم رفتم ..ولی به پام افتادوبخاطراون ده سال قبلش که

خیلی خوب بود برگشتم

الان چارسال میگذره مثل پروانه دورم میچرخه ولی آثار اون یکسال هنوز تو روح من از بین نرفته یهو عصبی میشم گریه میکنم داد میزنم

میخام بگم تا زوده فکری به حال خودت کن..یا ببرش مشاوره یا راه دیگه

فامین بودی اخلاقشو نمیدونستی

گفتن زنش  خیانت کرده  خودش بی گناهه  ولی من ب کاراش نیگا میکنم بی احساسه هزار بار بخشیدمش  شب هول میده میگ بروو میخام تنها باشم گریه کردم هق هق توجه نکرد خرناس

گفتن زنش خیانت کرده خودش بی گناهه ولی من ب کاراش نیگا میکنم بی احساسه هزار بار بخشیدمش شب هول می ...

زیاد باهاش دهن به دهن نشو یا وقتی عصبی هستش نزدیکش نشو خدایی نکرده اینجور مردها دست بزن هم میبینی دارن به دعوا نکشه گلم

سلامتی و خوشبختی دخترم
گفتن زنش خیانت کرده خودش بی گناهه ولی من ب کاراش نیگا میکنم بی احساسه هزار بار بخشیدمش شب هول می ...

زنش حقش بوده والا  چرت گفتن بی گناهه  اینارو هیشکی نمیتونه تحمل کنه  خودت مجرد بودی یاطلاق گرفته بودی زنش شدی 

زنش حقش بوده والا چرت گفتن بی گناهه اینارو هیشکی نمیتونه تحمل کنه خودت مجرد بودی یاطلاق گرفته بود ...

طلاق بودم شوهرم معتاد بود امااا نشده بود هول بده جدا بخابه از دلم در می اورد نمیزاشت با گریه بخوابم این شب دید هق هق گریه گرفت خابید گفتم دلمو شگستی  ب این میسوزم نمیتونم تلافی کنم چون مهم نیس

زیاد باهاش دهن به دهن نشو یا وقتی عصبی هستش نزدیکش نشو خدایی نکرده اینجور مردها دست بزن هم میبینی دا ...

اره منو میزد قبلا شب تو دعوا نزد  رفت جاشو انداخت خابید منم تنها   گفتم میاد دیگ دیدم نه اصلا مهم نیستم صبم رف سرکار 

زنش حقش بوده والا چرت گفتن بی گناهه اینارو هیشکی نمیتونه تحمل کنه خودت مجرد بودی یاطلاق گرفته بود ...

زنش محل سگم بهش نمیداده پیاماش بود تو گوشی  روبیکا شوهرم کلی محبت امیز اون بی محلی