2777
2789
عنوان

وقتی زنی خیانت میکنه میگن خراب بود فلان بودولی

| مشاهده متن کامل بحث + 9783 بازدید | 380 پست
اره منو میزد قبلا شب تو دعوا نزد رفت جاشو انداخت خابید منم تنها گفتم میاد دیگ دیدم نه اصلا مهم نی ...

ولش کن سر سنگین باش ولی غذا و چایی و... همیشه آماده باشه بیار باهم بخورین فقط حرف نزن 

سلامتی و خوشبختی دخترم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غلط کرد هرکی گفت خراب

دو‌روز پیش با شوهرم کلی بحث کردم 

میگفت زن ها خراب شدن

گفتم تازه شدن مثل مردا

سر یه فیلم اینارو میگفت

گفتم قرن ها با قوانین چند همسری خیانت کردین

الان از ترس اینکه نکنه زن ها هم مثل خودتون بشن دارین حرف میزنین

گفتم چرا وقتی مردا خیانت میکردن یا خودت کردی زبون نداشتی حرف بزنی؟!؟!؟!

الان مد شده دلیل طلاق رو میگن خانم خیانت کردهشاید دروغ گفته

یکی این

یه بهونه دگ شونم اینه که میگن زنم روانی بود مشکل روحی داشت نمیدونم وسواس بود فلان بود قرص میخورد

خیلی دیدم دختر خوشگل و خانواده دار رو طلاق دادن روش چنین عیب هایی گذاشتن

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
طلاق بودم شوهرم معتاد بود امااا نشده بود هول بده جدا بخابه از دلم در می اورد نمیزاشت با گریه بخوابم ...

منم ناراحتم دقيقا كه چرا وقتي شبا ناراحتم كاري نميتونه برام بكنه يه كاري كنه بتونه حالمو خوب كنه از دلم در بياره

خوب قیافه نگیر فقط حرف نزن بگو سردرد دارم بیحوصله هستم

میدونم دوسم نداره ولی دوس ندارم طلاق بگیرم  ببین واسم هرکاری ام کنه وقتی نمیاد سمتم ناراحتم گریه میگنم یا ی شاخه گل نمیخره  ی پیام عاشقانه نمیده میفهمم دوسم نداره 

گل گفته منم شب گریه کردم دیدم مهم نیس اومدم تنها سرمو کشیدم خوابیدم اگ از سرکار اومد نحرفید من چیکا ...

توقع نداشته باش الان بچش رفته باشمامهربون باشه  کم کم بهترمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید