2777
2789

من همسرم زنش خیانت کرده جدا شدن همیشه ام متهمه ب خرابی.  ولی شوهر من حقش بوده زنش خیانت کنه.  از بس بی احساسه دل سنگه دیشب شام پختم اوردم گف نمک بیار گفتم چشم رفتم بیارم گف پیاز بیار گفم چشم گف ابم بیار گفتم بصبر میارم هولم نکن  داد فریاد نمیخورم رفت جاشم جدا کرد رفتم گفتم خب چیشد بیار خب من ک چیزی نگفتم ببخش  گفتم دعوا نشه فقط، گف پیشم نیا میخوام تنها باشم هولم داد منم گریه کردم اومدم جدا خابیدم شب دیدم بیدار شده نیومد سمتم تنها خوابیدم صبم رف سرکار ن زنگی ن پیامی نشده این همه زده دهنم کتک زده من پسش بزنم. اگ بزنم بدتر تندی میکنه نشد یبار گل بخره بگه ببخشید نشد پیام بده خوبی محبتی زنا محبت نبینن میرن  تو خودشون میشکنن هیچ زنی بی خودی خیانت نمیکنه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارش ک بیشعوری

ولی وسایل شام رو کلا بچین تو سینی بیار ک هی نخای بری و بیای خودت راحت تری

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید
معمولا اینجور مردا وقتی زنشون طلاق میگیره به دروغ میگن خیانت کرد حالا خرجی چی بهت میده؟

خیانت کرده چون فامیلیم خبر داریم اماا چطو دلش اومد الکی گریه کنم بخابم نیومد سمتم