2777
2789
عنوان

بی آبی

171 بازدید | 18 پست

اگه خونه تو ی ساختمون ۸ واحده خریدی فقط به فکر اجاره دادن پول گرفتن از مستاجر هستی بدون لعن و نفرین مُرده زنده هات دارن فوش میشنون که انقدر خودخواهی مثل یابو هستی 

این صاحب خونه های خر نفهم که تو ی آپارتمان ۸ واحدی هستیم هرکی واسه خونه خودش پمپ اب گذاشته الان ۳ سال ما تو واحدمون حق مصرف اب به غیر از ۵ شنبه و جمعه ها که اصلا اب نداریم حق استفاده مابقی روزا تا ساعت ۱۰ صبح میانگین داریم خدایی خسته شدم خسته مامانم هیچ مدلی راضی به پمپ اب نمیشه خدایا خودت کمکم کن یا منو بکش راحت بشم 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این معضل اب داره کل ایران رو میگیره 

کاش شاخ و شونه کشی برای دنیا رو ول کنن ویه فکری به حال مصرف اب بهش صنعت و کشاورزی بکنن تا فاجعه نشده 

دلیل بی برقی هم مشکل کم آبی و ضعف زیرساخته 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این دیگه چه مدلشه؟! یه پمپ برا کل ساختمون باید بگیرن مگه هر واحد یه پمپ میذاره!

هرکی واسه خودش گذاشته هیچ مدلی هم راه نمیان خیر ندیده های سیاه بخت شده 

خدا تشنه از دنیاببرتشون خدا مرده زنده هاشون رو توگور بلرزونه برپدرمادرشون لعنت کنه که همچین ادمایی رو تربیت کرده فرستاده توجامعه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این معضل اب داره کل ایران رو میگیره کاش شاخ و شونه کشی برای دنیا رو ول کنن ویه فکری به حال مصرف اب ب ...

درسته معضل اب هست اما ی سری حیوانای درنماد انسان هم فقط به فکر خودشونن الان ۳ سال توحمومون ی لنگن پر اب هست میخوام برم حموم باید قابلمه اب داغ بزارم میخوام غسل کنم بعد پرید باید ۳ شب برم تا اب دآغ باشع 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم با نفرین کاری درست نمیشه یه پمپ برا خونه بگیرید

خب مادرمم نفرین دارم میکنم که به هیچ صراطی مسقیم نیست و نمیگیره کلا زجرکشی رو دوست داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم با نفرین کاری درست نمیشه یه پمپ برا خونه بگیرید

به خدا اینقدر مردم آزاری که میکنن نفرینم میگیره تو زندگیشون یجا گره میخوره روزی شده ی لیوان اب واسه خوردن نداشتیم ۴ طبقه برای ی لیوان اب رفتم پایین اب خوردم اب اوردم بالا اومدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به خدا اینقدر مردم آزاری که میکنن نفرینم میگیره تو زندگیشون یجا گره میخوره روزی شده ی لیوان اب واسه ...

بازم میگم اونا مقصر نیستن که هر کی برا اسایش خودش هزینه کرده شمام باید هزینه کنید البته خرید پمپ به عهده صابخونه س 

🤍🌱
تو این شرایط خودتون یه پمپ بخرید بزارید پایین اگر مستاجر هستید موقع رفتن هم میبرید

اولا مبلغش بالاس بعد تو کامنتا گفتم مادرم راضی نمیشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بازم میگم اونا مقصر نیستن که هر کی برا اسایش خودش هزینه کرده شمام باید هزینه کنید البته خرید پمپ به ...

عزیزم اتفاقا مقصرا پمپ اب تو همه ساختمونا و قانونش اینکه یدونه منبع با ی پمپ اب بزرگ باشه نه هرکی واسه خودش تازه بفهمن قطع میکنن اما چون این ساختمون لعنتی حرامزاده ها زندگی میکردن پول فاضلاب رو هم ندادن اگه قطع بشه فک کنم ی ۶ ماهی درگیر و مبلغ جریمه فوق العاده سنگین باید پرداخت بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اتفاقا مقصرا پمپ اب تو همه ساختمونا و قانونش اینکه یدونه منبع با ی پمپ اب بزرگ باشه نه هرکی وا ...

میدونم ماهم تو ساختمون یدونه پمپ گذاشتن پایین برا همه

ولی وقتی همشون خریدن نمیشه که شما عذاب بکشید

🤍🌱