2777
2789
عنوان

بی آبی

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 18 پست
اولا مبلغش بالاس بعد تو کامنتا گفتم مادرم راضی نمیشه

مادرت راضی میشه شما برای آب اینقدر سختی بکشید؟ شما دختر خو.نه هستید ، دیگه یک نفر یک جا باید فداکاری کنه ، با اینجور لج بازی شما و خانوادتون بیشتر از بقیه اذیت میشید 

مادرت راضی میشه شما برای آب اینقدر سختی بکشید؟ شما دختر خو.نه هستید ، دیگه یک نفر یک جا باید فداکاری ...

مادرم که اصلا عین خیالش نیس منم محصلم بودجم انقدر نیس لجبازی نمیکنم ببین ی پمپ اب واسه هرواحد حدود ۲۰ میلیون خزینه میشه 

اما این صاحب خونه هاراضی نمیشن این مبلغ تقسیم واحد بشه کمتر بشه یدونه کلی بزارن پس باید لعن و نفرین بهشون کرد 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرم که اصلا عین خیالش نیس منم محصلم بودجم انقدر نیس لجبازی نمیکنم ببین ی پمپ اب واسه هرواحد حدود ۲ ...

یدونه پمپ یک اسب بگیرید مارک الکتروژن با یه منبع 100 لیتری و کلید اتومات کمتر از 10 تومان میشه ، با شرایطی که هر سال بدتر از سال دیگست هر چه زودتر بخرید بهتره 

یدونه پمپ یک اسب بگیرید مارک الکتروژن با یه منبع 100 لیتری و کلید اتومات کمتر از 10 تومان میشه ، با ...

خواهرمن مشکل اینجاس که فلکه اصلی تو حموم نمیشه باید لوله کشی بشه وگرنه دستگاه اب بهش بخوره سوخته 

لوله کشی هر دفعه اوردیم فقط ۱۸ ملیون واسه لوله کشی خواستن درضمن خونمون قصر حمومون عمومی نیست کلا متراژ ۲۹ متره خونمون 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40