نمها تفاوتش اینه که در دوره مستقل بودن پولشو خودت میدی
این تفاسیر که قرار بود پولدار بشم کل رگال رو بخرم پوچ بود
تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه خیلیا رو میشناسم شوهراشون بابت هر دو قرون پول کلی سرشون منت میذاره
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
دقیقا بابا انقدر به خودتون سختی ندید زن در صورتی شاغل باشه که کارمند دولت باشه افتخاره نه اینکه کار کنی برای هزینه های خودت و زندگیت من به شخصه مخالفم و دوست دارم از خانوم بودنم از زندگیم لذت ببرم و به خودم برسم
شرایط و درامد هر کس یکی نیست خیلی ها موقعی که شاغل نبودن همون دوتا رو هم نمیتونستن بخرنخیلی ها یکدون ...
دیگ تعهد دادم به کارم نمیتونم برم بیرون
تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍
اگه منو ننیهورن عرض کنم مواجهه با همه جور صاحبکار و همکار و ارباب رجوع و خستگی آخر شب و... اینام هست
نمیگم برای بعضی خانوما لازم نیست استقلال یا شرایط تحصیلی عالی دارن مثلا نخبن یا نیاز مالی یا... اما این هجم هل دادن خانوما به بازار کار در نهایت به ضرر زنها و حای بچه هاست