2777
2789

وقتی مستقل نبودم هم ۲ تا شال میخریدم

وقتی مستقل شدمم ۲ تا شال میخرم

نمها تفاوتش اینه که در دوره مستقل بودن پولشو خودت میدی

این تفاسیر که قرار بود پولدار بشم کل رگال رو بخرم پوچ بود

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با پول کی با پول شوهر ؟ 

آخه خیلیا رو میشناسم شوهراشون بابت هر دو قرون پول کلی سرشون منت میذاره

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بیشتر ببینید

دقیقا بابا انقدر به خودتون سختی ندید زن در صورتی شاغل باشه که کارمند دولت باشه افتخاره نه اینکه کار کنی برای هزینه های خودت و زندگیت من به شخصه مخالفم و دوست دارم از خانوم بودنم از زندگیم لذت ببرم و به خودم برسم

شرایط و درامد هر کس یکی نیست خیلی ها موقعی که شاغل نبودن همون دوتا رو هم نمیتونستن بخرن

خیلی ها یکدونه رو با منت و کلی حرف میخریدن 

ولی شما اگه شرایطت خوبه و میتونی کار نکنی خب کار نکن خیلی هم راحت کاش منم شرایطم خوب بود میتونستم کار نکنم

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

گول به لباس دادن افراطی اشتباهه

اینو از کشی بشنو که از سر افسردگی کلی لباس خریده و تازه به نتیجه رسیده چه اشتباهی کرده

اصلش اینه که پس انداز کنی مثلا طلا دلار تا سالهای بعد زندگی راحت تری داشته باشی

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

شرایط و درامد هر کس یکی نیست خیلی ها موقعی که شاغل نبودن همون دوتا رو هم نمیتونستن بخرنخیلی ها یکدون ...

دیگ تعهد دادم به کارم نمیتونم برم بیرون

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

بیشتر ببینید

زن باید بالقوه مستقل باشه نه بالفعل

یعنی اگه دید داره ازش سوءاستفاده میشه یا زندگیش جوری چرخید که بناچار به تنهایی شد بتونه از پس خودش بربیاد

قرار نیست هر بالقوه ای بالفعل بشه

زن مستقل یا مرد مستقل

هر انسانی از یه جایی به بعد باید مستقل بشه فرق نمیکنه زن یا مرد

فقط تو ایرانه که زنا بابت مستقل شدنشون کلی غر میزنن و انتظار یه چیز خارق العاده دارن

در صورتی که هر ادمی جدا از جنسیت باید هزینه تاشو خودش تامین کنه

اگه منو ننیهورن عرض کنم مواجهه با همه جور صاحبکار و همکار و ارباب رجوع و خستگی آخر شب و...  اینام هست

نمیگم برای بعضی خانوما لازم نیست استقلال یا شرایط تحصیلی عالی دارن مثلا نخبن یا نیاز مالی یا...  اما این هجم هل دادن خانوما به بازار کار در نهایت به ضرر زنها و حای بچه هاست