2777
2789

شما ک لیاقت تربیت بچه ندارید  ،  بچه دار نشید 

حوصله نداری بچه دار نشو 

چرا سر هر چیز کوچیک و بزرگی بچه رو میزنی ؟! 

متاسفم براتون 

اسمش رو خودشه ....بچهههههههههه

بفهم ادم گنده 😒😒😒😒

اره خواهر شوهر من.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بیشتر ببینید

خودت مادری یا هنوز مجردی؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی تاپیک زد خواهرزاده امو زدم یکی گفت خوبش کردی یکی گفت من بودم اول میزدم بعد می‌انداختم تو زیر زمین یکی می‌گفت دستت طلا 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید

الان شما راجع ب اون بچه ک وسط فرش جیش کرده جبهه گرفتی یا کلی داری میگی اول اینو برا ما روشن کن

واینک اگ مجردی ک کلا سوالت جواب نداره زوده فعلا

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

خالم وقتی دختر خالم کوچیک بود با قابلمه و تابه کتکش میزد

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

خودم بنا به زجرهایی که کشید اصلا کتکش نمیزنم ولی برادرام خیلی کتکش میزنن😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

از رو شوخی؟

نه جدی برای هرکاری میزننش یا دعواش میکنم یا برادر کوچیکم کیک آبمیوه بستنی جیزای مغازه ای میخره میاد میشینه روبروش تا اونم گریه کنه

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹