2777
2789
عنوان

ینی الان مادری هست که بچه شو کتک بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2791 بازدید | 136 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مادر باشی درک میکنی

گاهی پیش میاد

بعضی ها کمتر بعضی ها بیشتر

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
بیشتر ببینید

تعداد حیوانات خیلی بیشتر از ادمهاست

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
وقتی مادر نیستی و درکی نداری لطفا خفه شو🤌لازم نکرده کاسه داغتر از آش بشیمادرش بهتر میفهمه کی وقت کت ...

معلومه درک وشعورت بالاس

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

بیشتر ببینید
وقتی مادر نیستی و درکی نداری لطفا خفه شو🤌لازم نکرده کاسه داغتر از آش بشیمادرش بهتر میفهمه کی وقت کت ...

کلا کتک زدن کار انسان متمدن نیست از هیچ نظر هم برای بچه خوب نیست حالا درحد اینکه اروم بزنی پشت دستش دردش نیاد شاید لارم باشه ک همینم میتونه بچه رو سرخورده کنه 

ای روی دلآرامت مجموعه ی زیبایی ...

شاید ما ،مادرا یه لحظه عصبی بشیم پرت بچه بشیم ولی این دلیل نمیشه که دیگران اجازه بدن با بچمون هر طور که دوست دارن رفتار کنند .پس لطفا  دایه بهتر از  مادر نشید .

بچه من ۴ساله ونیمش هست .رنگش گندمیه .خواهرکوچیکم بهش گفته سیاهی ۲ روز هست که ذهن بچمو مشغول کرده .میگه مامان من سیاهم ؟خاله میگه سیاه زشتی .

امروز قرار برم خونه مامانم خواهرمو پاره کنم😡

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

بخاطر بچت با شوهرت دعوات شد؟

اره ،ازموقعیکه دخترم بدنیا اومده خیلی فرق میزاره اصلا به پسرم اهمیت نمیده دیشب خیلی دیگه طاقتم سر اومد دعوامون شد،صبح رفتم بیمارستان گفت پرده گوشت پاره شده

اصلا تو میدونی من بچه میزنم یا نه ک میگی خوشحال میشیتجربه ثابت کرده آدمای مثل تو وقتی مادر میشن خودش ...

من مجرد بودم میگفتم بچمو اصلا نمیزنم الانم ک بچه دارم اصلا نمیزنم،اگه کار خطرناک بکنه فقط بلند داد میزنم که بفهمه،دیروز پرده اتاقو کشید با میل پرده از جاش دراومد کلا پرده افتاد،خودش فهمید خرابکاری کرده فقط گفتم فدای سرت،با خستگی و بی خوابی و کار خونه ولی بچم رو روی سرم میذارم‌...مادر بودن یعنی صبر ،یعنی بتونی جلوی دیوونگی هات وایسی💛

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

مجردممادرم بشم بچه مو نمیزنمم اصلا دلم نمیاد

پس هر وقت مادر شدی بیا ما مادر ها رو قضاوت کن تا با کفش کسی راه نری نمیتونی اون طرف و قضاوت کنی مادر هم آدمه یه جاهایی کم میاره البته با کتک زدن بچه مخالفم مخصوصا تو خیابون وجمع 

کلا کتک زدن کار انسان متمدن نیست از هیچ نظر هم برای بچه خوب نیست حالا درحد اینکه اروم بزنی پشت دستش ...

اتفاقا گاهی لازمه لازمه

بچه ها گاهی میزنن ب مسخره بازی فکر میکنن باهاشون شوخی داری

روشون میره بالا

گاهی لازمه کتک بخورن تا عاقل بشن بفهمن نکن کار بدیه یعنی کار بدیه🤌

بچه باااااید حساب ببره

مخالفا ریپلای نزنن

دنبالم نیا اسیرم میشی