2777
2789
عنوان

خانما تروخدااااا بیاید نظرتون مهمهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 64 پست
نه دیوونه ای مگهحق باتو بوده برس جلو برای آشتی باختی دیگ باخودش میگه هربار اینو بگه براش قیافه میگیر ...

قبلا همیشه پیش قدم می شدم که خراب کردم اما یه مدته اصلااااا پیش قدم نمیشم 

و اون میاد همش 

خواب پس بزرگ ترین اشتباه عمر آدم و انجام میدید بنده خودم به خواهر شوهرم اعلام دفتر کردم ایشون نادیده ...

والا هر کی باید طرفش رو بشناسه من به شخصه اعتماد دارم ولی به کسی توصیه نمیکنم اینکار ما رو بکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اینجا اصلا نمی نویسیم توی دفتر🥲

آخ آخ آخ 😐😐😐شاید باورت نشه اون یک سنده محکمه که بنده دارم و واقعا برام خیلی خوب بوده کلی چی توش نوشتیم که هم همسرم هم پدرش خوندن بعدش امضا اثر انگشت زدن که ما تمام این شرایط موافقین 

والا هر کی باید طرفش رو بشناسه من به شخصه اعتماد دارم ولی به کسی توصیه نمیکنم اینکار ما رو بکنن

عزیزم همیشه طرف مقابل قابل شناسایی نیست چون انسان ها در هر سنی که پا می‌زارن اخلاق و رفتارو کردارشون هم کمی تا حدودی شاید هم زیاد تعغیر می‌کنه و به هیچ احدی نمیشه توی این دوره اعتماد کنی و باید فقط توی زندگی محکم کاری کنی همین چیز بدی نیست هیچ ربطی هم به اعتماد و این ها نداره زندگی مشترک پس باید زرنگ باشی این و بدونی دور از جونتون کنن بعد مرگ یک زن کل اموالش به شوهر و بچه هاش میرسه و بعد فوت یک مرد هم همین طور در ضمن به مادر و پدر کرد هم میرسه ......

حرفت درسته عزیزم اگه طلا فروختی حتما از خونه به نام خودت بزن بحث اعتماد نیست بحث حساب کتابه بهش بگو پس بیا تو ثابت کن به من اعتماد داری کل خونخ رو به نام من بزن و مال من مال تو نکن .اصلا به هیچ وجه و هرگز کوتاه نیا .

کاش ماهم این رسمو داشتیم چون من اصلا نمی دونستم 🥺

منم اوایل که پام به دادگاه کشیده نشده بود میگفتم چرته ولی خود قاضی ازم پرسید همیچین دفتری وجود داره گفتم بله گفت پس حله دیگه بیارش .....اومدم تا خواستم ببرم دیگه کار به ادامه کشیده نشد ..........ولی خونه پدر شوهرم هم فکر میکنن چرته و مسخره دخترشون افتاد تو دردسر 

من یه دوستی داشتم شوهرش مدامممم میگفت ما بدرد هم نمیخوریم باید بریم جدا بشیم بیا بریم طلاق بگیریم 

این دوست منم هی ناراحت میشد هی منت کشی می‌کرد ازش

تا اینکه یک روز که شوهر. همینجوری هی میگفته بیا بریم جدا بشیم اینا

دوستم میره شناسنامه هاشونو برمیداره میگه پاشو پاشو بریم فکر کردی تحفه ای. 

خلاصه میرن تو خیابون دور میزدن، شوهرش هی میپیچونده از آخرم گفته شوخی کردم من ببخشید 

دیگه هم اون حرفارو نزد

من یه دوستی داشتم شوهرش مدامممم میگفت ما بدرد هم نمیخوریم باید بریم جدا بشیم بیا بریم طلاق بگیریم ای ...

منم اولش هی می رفتم جلو 

ولی این چند بار نشون دادم که بار دیگه بگه تمومه و اونم گوش داده 

اما از اخرین باری که گفته من هر کاری می کنم حالم خوب نمیشه 

انگار از چشمم افتاده

حق داری شک داشته باشی، حرفایی که زده خیلی سخته پاک شدن. اگه توی ذهنت هست یعنی هنوز اثر گذاشته. پیش قدم شدن با تو باشه فقط اگه حاضری دوباره تحمل کنی یا ازش بخوای اول خودش ثابت کنه که تغییر کرده. وقتی قهر کرد و حرف زد، بهش بگو فقط وقتی میشه جلو رفت که احترام و اعتماد باشه، نه تهدید و تردید. اگه اون فقط حرف زد ولی عمل نکرد، تو حق داری دور بمونی. برای آشتی، راحت بگو می‌خوای آرامش و اعتماد باشه، نه دعوا و شک.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید