2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم شب بریم بیرون ببینید چه جوابی بهم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 265446 بازدید | 691 پست
بله

خب زود بوده

اون موقع نتونستین ب شناخت از هم برسید و خواسته هاتونو بیان کنید الان ک مشخصه شده تا حدودی از زندگی چی میخواین میبینید ک اختلاف نظر دارید

دیگه گذشته ولی خب پیشنهادم اینه مشاوره برید

Ay'a ulaşmak için göklerin yüksekliklerinden korkmayın

ببین گلم واقعا برایه جوان سخته تشکیل خانواده دارن حالا باهزاربدبختی میان خاستگاری و درشروف تشکیل زن ...

ممنونم حرفاتون درسته🌹

💚 خوشحالم که سردار شهیدم  حاج قاسم رو توی خواب دیدم با چهره نورانی و گره از مشکلاتم باز کرد💚تو تنها شهیدی بودی که بعد از حسینم (ع) برات خون گریه کردم 🖤من بهت یقین دارم حاجی🥺 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤍خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم 👑🇮🇷بنازمت وطنم👑🇮🇷سلام بر آن امام زاده ای که به من سلام داد و هرگز او را دیگر نه شناختم نه دیگر حرمش را توانستم زیارت کنم😭😭سلام بر حسینم(ع)

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم ساندویچ نه پیتزا اونم ناراحتم چون نوشته یه پیتزا دونفره میخریم!!

ومنی که تو نامزدی میرفتم خونه ی مادرشوهرم شوهرم املت درست می کرد با خیارشور میخوردیم کلی هم خوشحال بودیم😁 

پیام های نی نی سایت هایی رو میخونم میگم نکنه من مشکل دارم 😶😶

دیگع زیادی هرخرجش کرده وپرتوقع شده

اگه واقعا پولدار بودن و خرجش میکردن که نمیرفت شهریه شو از پسر مردم بگیره...دروغ میگه این اگه پولدار بود انقدر رو پای خودش بود که انقدر خرج رو دست یکی دیگه نزاره اکثر دخترایی که میبینم انقدر تیغ میزنن کمبودای زندگیشونو دارن پر میکنن وگرنه اونی که پول داره عارش میاد.

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

اخه عزیزم اگه پدرش همه کار براش کرده چرا انتظار داره حنابندونشو شوهرش براش بگیره؟ مگه حنای دختر با د ...

بیچاره پدره دید داره ورشکست میشه گفت بذار غالبش کنم به یکی دیگه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

اونو شاید اما تو خودت صدر صد افتادی تو چاه بدبخت بیچاره 🤣🤣🤣🤣🤣حتی نمیدونی میوه استوایی چی هست بع ...

مثل تو شل شکم و.... فراخ گشنه گدا نیستم که واسه میوه و ساندویچ و پیتزا شوهرمو بلاک کنم

چیزایی که تو تو خونه بابات نخوردی و عقده شده برات من دارم با حقوقم واسه کل خانواده میخرم😎ما مثل هم نیستیم

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

بیشتر ببینید
تاحالا بهش دقت نکرده بودم که خونه چند متری میشینیم اما خب خونم بزرگه خداروشکر چهار پنج تا اتاق خواب ...

عزیزم خونه ی شهرستان قیمتش پایینه معلومه که راحت میتونی خونه ی ۴ خوابه بخری

به متراژ نیست که 

تو خودت خونه ی بابات دیدی قراره برقیاتو مارک بخری

تابلو فرشاتو ابریشم بگیری

فرشاتو ۵۰_۶چ رج دستبافت بگیری؟ اگه پول این کارا رو داری میشی پولدار اگه نه که خونه ی شهرستان و روستا کلاس گذاشتن نداره چون مفته

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه واقعا پولدار بودن و خرجش میکردن که نمیرفت شهریه شو از پسر مردم بگیره...دروغ میگه این اگه پولدار ...

دقیقا حق گفتی

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

دقیقا منم زخم خوردم مثل خودت اگه از خوشبختی بگی محکومت میکنن

بیخیال خواهر منکه هیچکدوم حرفاشون یادم نمیاد چه برسه ناراحت بشم یا دلگیر بشم 

💚 خوشحالم که سردار شهیدم  حاج قاسم رو توی خواب دیدم با چهره نورانی و گره از مشکلاتم باز کرد💚تو تنها شهیدی بودی که بعد از حسینم (ع) برات خون گریه کردم 🖤من بهت یقین دارم حاجی🥺 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤍خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم 👑🇮🇷بنازمت وطنم👑🇮🇷سلام بر آن امام زاده ای که به من سلام داد و هرگز او را دیگر نه شناختم نه دیگر حرمش را توانستم زیارت کنم😭😭سلام بر حسینم(ع)

بیشتر ببینید
نمی‌خوام بحث رو باز کنم خداروشکر اونقدر شعور و فرهنگ دارم که تو سایت عمومی جای این بحث ها نیست خانوم

شوهرت جای دیگه سرویسشو میگیره مطمئن باش😂

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

بیشتر ببینید
واقعا همینه کلا تو نی نی سایت باید نون خشک بخری شوهرتم هر روز کتکت بزنه تا زیر چشمت آبی بشه اونوقت ن ...

این چه حرفیه آخه ، مگه تو پاکستان یا افغانستانیم که از حق زندگی محروم باشیم 

چیزی که این چندسال تو سایت دیدم خلافه اینکه میگی مخصوصا در مورد زن اینجا همه فمینیسم هستیم ولی شما بسیار ناپخته حرف میزنی قبل از عروسی با یه مشاوره صحبت کن 

خلاصه که خوشبخت باشی الهی ولی رویه ات تغییر بده

ومنی که تو نامزدی میرفتم خونه ی مادرشوهرم شوهرم املت درست می کرد با خیارشور میخوردیم کلی هم خوشحال ب ...

نه شما مشکل ندارین،شما کاملا عادی هستین،خیلی هم کارخوبی میکردین،مهم نیست شما چی میخورین،مهم اینه باهم هستین و خوشحالین و دلتون راضیه

اگه واقعا پولدار بودن و خرجش میکردن که نمیرفت شهریه شو از پسر مردم بگیره...دروغ میگه این اگه پولدار ...

نصفشو گفتم بابام میده نصف شهریه دانشگاهم در صورتی که دخترای زیادی دیدم تمام شهریه رو پسر میدع

بیشتر ببینید