2777
2789
عنوان

همخوابگاهی عجیبم

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 76 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چون حوصله نداشتم محل نمیدادم ولی اگه با حوصله باشی میتونی مثل خودش رفتار کنی بسوزه

منم دقیقا دارم  کم محلی میکنم دلیل نداره وقتی میتونم خریدای 10 روزم رو انجام بدم برم برای اون انجام بدم بعد اگه هوا گرمه و حوصله ندارن خب منم گرممه و حوصله ندارم

چند سالیه نی نی سایت ام ولی کاربریام ترکیدن

راستی احساس برتر یا خوشگلی افراطی نداره؟

چرا احساس خوشگلی داره بعد دیشب به کنایه گقت زرنگ واقعی منم شما مونده تا بفهمین منم میدونستم منظوری چیه مثلا فکر نیکنه داره با سیاست برخورد میکنه 

منم دقیقا دارم کم محلی میکنم دلیل نداره وقتی میتونم خریدای 10 روزم رو انجام بدم برم برای اون انجام ...

تازه به خرید ختم نمیشه چند روز دیگه ازت میخواد براش تکلیف درسی انجام‌ بدی مثل پروژه

تا پولی ازت میخواد 

اینطوری بودن خوبه ولی مدل این آدم نه

بخدا خوب نبود حس خفگی داشتی حالم گاهی بد میشد تو صورت همم نگاه نمیکردن و برا من که یه دختر اجتماعیو شیطون  بودم عذاب بود من قبلش کلی هم اتاقی فضول داشتم و هی میگفتم وای خسته شدم ازشون بس فضولن ولی تو اون اتاق ک رفتم دلم میخواست یکیش بهم بگه کجا میری  بگه سلام بگه خدافظ بگه خسته نباشید بگه عه بیدار شدی بگه بفرما تو هم میخوری بگن اصلا بریم چایی بذاریم دور هم بشینیم فیلم ببینیم

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

تازه به خرید ختم نمیشه چند روز دیگه ازت میخواد براش تکلیف درسی انجام‌ بدی مثل پروژهتا پولی ازت میخوا ...

اینکارو انجام داده من خسته بودم  بعد ساعت یک شب میخواستم بخوابم اینا ارائه دسته جمعی داشتن لامپ رو روشن کردن و حرف میزدن کلافه شدم گفتم حداقل بزار گزارشام رو انجام بدم بعد گفت خب برا من و فلانی هم بنویس تو که بیکاری هنگ کردم چرا بعد اینقد گفت خسته بودم رو زدم به یکی تا برا اون نوشت ولی تا جند روز بعدش عی میگفت فلانی نامرده در صورتی که من رفتم رو زدم گزارش رو براش آماده آوردم ولی بازم بانو راضی نبود

بخدا خوب نبود حس خفگی داشتی حالم گاهی بد میشد تو صورت همم نگاه نمیکردن و برا من که یه دختر اجتماعیو ...

من با بقیه اینطوریم بقیه هم اوکین ولی این نه

اره با کنایه حرف میزنن همشم غیبت میکنن احساس برتر دارن

اه دوتامون چهره معمولی داریم ولی وقتی میگه من خیلی قشنگم من یه بار این حرف رو زدم می‌خندید بلند