2777
2789

هیچ وقت لغو سفر رو نزنید مشخصات راننده رو هم برای یکی ارسال کنید نمیشه که کلا پیاده رفت اومد فقط میشه ایمنی رو رعایت کرد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره پلاک ومشخصات رو برا خانواده بفرستید موقع سوارشدن...بعد شروع سفر زدید اگ راننده گفت لغو کنید حق کمیسیون ندم اینکارو نکنید

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

بعنی مشکل از اسنپ نیس؟

منظورم اینه اون راننده  که باعث این اتفاق بوده  شخصی بوده که اطلاعاتش هیچ جایی ثبت نشده کلا تاکسی‌های تلفنی ادرسو مشخصات ... کامل ثبت میشه اینکه صددرصد امنه طبیعتا نمیشه گفت صددرصده  ولی قطعا  از ماشینهای شخصی ایمنیش خیلی بیشتره 

الان اسنپ خوبه یا بده

خوبه بشرطی که لغو سفر نزنید گوشیتون حتما شارژ داشته باشه و اطلاعات سفرتونو بفرستین برای یکی از نزدیکان زیاد با راننده گرم نگیرید باهاش دعوا بی احترامی هم نکنید و چشمتون به نقشه باشه تا مسیر دیگه ای نره 

خوبه بشرطی که لغو سفر نزنید گوشیتون حتما شارژ داشته باشه و اطلاعات سفرتونو بفرستین برای یکی از نزدیک ...

خدایا من معمولا تو تایم روز اینور اونور میرم این قضیه الهه و افراد دیگه هم تو همین تایم روز مثلا ساعت۲ ظهر یا ۱۱ صبح بوده؟

هیچ وقت لغو سفر رو نزنید مشخصات راننده رو هم برای یکی ارسال کنید نمیشه که کلا پیاده رفت اومد فقط میش ...

چرا لغو نکنیم مگه چی میشه؟

هر چی بیشتر در خودم فرو میرم و خودم رو میشناسم ،بیشتر میفهمم چقدر محتاج محبت و نظر پروردگارمم...اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**

بیشتر ببینید
چرا لغو نکنیم مگه چی میشه؟

وقتی تو‌مسیرید لغو نکنید اینطوری انگار که سوار اون ماشین نشدید و اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته راننده میتونه گردن نگیره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز