2777
2789
عنوان

همخوابگاهی عجیبم

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 76 پست
یکی از ویژگیهاشون همین مفت خوریه

خودش رو ساده جلوه میده ولی حرفاشو میزنه تا حالا خیلی شوخی کرده چیزی نگفتم یه بار یه شوخی کردم برگشت جدی گفت بیشعور منم معذرت خواهی کردم ولی دیگه نزاشتم شوخی کنه

چند سالیه نی نی سایت ام ولی کاربریام ترکیدن

این از بقیه تعریف میکردا ولی بعدا پشتت بهت میخندید

نه این فک میکنه خودش فقط قشنگه میدونی کجا بش شک کردم اونجا که چند ماه پیش یه حرفی زدم در مورد پسر خالم بعد پریروز یه چیز گفتم کلمه عبور پسر خالم توش بود بعد قشنگ جزئیات پسر خالم رو گفت پشمام ریخت که چرا همه چیزو حفظ میکنه مامور سازمان سیا که نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساده نشون میده از بقیه اطلاعات بگیره

دقیقا من قبلا اینجا با دخترایی که خوابگاه بودن زیاد صحبت کردم و بیشترشون از اینجور آدم اطرافشون بود برا همین سریع شناسایی کردم

نه این فک میکنه خودش فقط قشنگه میدونی کجا بش شک کردم اونجا که چند ماه پیش یه حرفی زدم در مورد پسر خا ...

ببین اینجوریه از تو اطلاعات میگیره میره پشتت با یکی حرف میزنه 

اینجوری از اونم اطلاعات میگیره 

آخر ترم تازه ذاتشو به بفیه نشون میده واضح

ببین اینجوریه از تو اطلاعات میگیره میره پشتت با یکی حرف میزنه اینجوری از اونم اطلاعات میگیره آخر ترم ...

دقیقا بدتر از همه اینه که قرار چند ترم دیگه همینجا باشه سرپرست اونروز گفت دیگه جابجا نمیکنیم