2777
2789
عنوان

وقتی به کسی که عاشقشی فکر میکنی

126 بازدید | 18 پست

شمام قبول دارید اینکه میگن وقتی واقعا از ته قلبت کسی رو دوست داشته باشی و بهش فکر کنی یعنی اونم لحظه به یادته و بهت فکر میکنه؟

تا حالا تجربش کردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول ندارم

شاید کسی، کسی رو یکطرفه دوس داشته که اون طرف روحشم خبردار نباشه 

در نتیجه Noooo

کدام ابر قدرت را سراغ دارید که بتواند صبح اسرائیل را بزند و شب آمریکا را؟😎زنده باد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران🇮🇷هر پرچمی از دست توانای سرداری بیفتد سردار دیگری آن را برداشته و به میدان می آید🇮🇷 #💚🤍❤️ «قصدشان ضربه بود اما حماسه آفریده شد #سحر امامی.                                  جنگ نبود ،تستِ حلال زادگی بود🇮🇷🪖.                یاعلی مصباحِ الهدی.. یاعلی یا شمسَ الضُحیٰ.. یاعلی خیر الأولیا.. یاعلی یا کهفَ الوریٰ.. یاعلی صاحبُ اللِّوا. یاعلی یا زوجَ الزهرا...🚩

بیشتر ببینید

من به شوهرم ک فکر میکنم زنگ میزنه همیشه😂😂گاهی هم من بهش زنگ میزنم میگه تو فکرت بودم زنگ زدی چ جالب! جذب میکنیم همو

همه باهم برای ایران🥲❤️‍🩹هما همه باهم هستیم. مهم نیست کجای ایرانیم قلب ما کنارهمه ما همو داریم نگران نباشین❣️

فکر نکنم جئون جونگکوک به من فکر کنه😔😂😂💅🏻یعنی میکنه؟نام نام نام

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻