2777
2789
عنوان

گودی آبله مرغان

179 بازدید | 25 پست

سلام دوستان خوبین 

من جای زخم آبله مرغانمو کندم حدود س چهار تاشو اونم حواسم نبود نیست صورت خودم زیاد جوش داره و عادت دارم ب کندن سه چهار تا از این زخمایی ک تازه هم بودن کندن الان تورورخدا چیکار کنم اگه گود شه ؟؟؟؟ واقعا دارم سکته میکنم تورورخدا بگین ی راهی هست برای خوب شدنش ( اینم بگم ۱۹ سالمه پوست جا داره واسه ترمیم ؟)

من رفتم دکتر بهم ژل ترمیم کننده سیکالدرم داد ۱۵ میلی گرم بود بهمن ماه خریدمر۵۳۰ سننم ۳۴ باید بگم عالی بود گفت ۳ماه بزن من احمق یک ماه زدم ولی بازم تو اون یک ماه جواب داد کاش ۳ماه کامل میزدم

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
من رفتم دکتر بهم ژل ترمیم کننده سیکالدرم داد ۱۵ میلی گرم بود بهمن ماه خریدمر۵۳۰ سننم ۳۴ باید بگم عال ...

وای خدا خیرتون بده عزیزدلم مرسی ک گفتیییییی 

خب خداروشکر ک براتون عالی بود 

دور از جان اینطوری نگین 

فقط ببخشید ی سوال شما بعد چ مدت استفاده کردین ؟ یعنی چقدر از آبله تون گذشت و بعدش رفتین دکتر و این ترمیم کننده رو زدین ؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من رفتم دکتر بهم ژل ترمیم کننده سیکالدرم داد ۱۵ میلی گرم بود بهمن ماه خریدمر۵۳۰ سننم ۳۴ باید بگم عال ...

فقط شرمنده ببخشید ی سوال برای گودی استفاده کردین ؟ چون من منظورم برای گودی جاش بود 

بعد چه مدت کندی استارتر جان؟ 

اوایلش بود یا زخم شده بودن؟ 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

بعد چه مدت کندی استارتر جان؟ اوایلش بود یا زخم شده بودن؟

والا بعد شیش روز هفت روز فک میکنم 🥲🥲🥲

ببینین عزیزدلم سرش از حالت تاول و آب گذشته بود دیگه خشک شده بودن زخم شده بودن سرشون قرمز بود 

ببینم میتونم عکسشو بزارم 

والا بعد شیش روز هفت روز فک میکنم 🥲🥲🥲ببینین عزیزدلم سرش از حالت تاول و آب گذشته بود دیگه خشک شده ...

برای منم پیش اومد عزیزم، یکیش همون روز دوم چون بالای گوشم بود اومدم موهام رو بزنم پشت گوشم کنده شد 

یکی دیگه هم زخم شده بود و صورتم رو شستم افتاد 

جای هیچکدوم نموند استارتر جان 

اولی که روزای اول بود حتی جاش گود شد ولی الان بعد دوماه دیدم اصلا نیست و یادم نبود پیش اومده 🥲

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

استارتر من بچگی یدونه روی صورتم کندم هنوز گوده اون موقع بچه بودم میگفتن بزرگ میشه میره ولی نرفت الان ...

ای وای 😢😢😢

چشم حتما مرسی ازتون 

ب نظرتون الان سریع شروع کنم بزنم ؟ یا چون ی حالت خون مانند داره سرش نزنم هنوز زوده ؟

فقط اون زخم بزرگه نه پایینی شو کندم متاسفانه

احتمالا جاش نمی‌مونه عزیزم ولی ممکنه جاش به جای گود شدن ی مقدار تیره بشه 

من روی بدنم هنوز کامل تیرگی ها خوب نشدن و باید پماد بزنم 

زخم ها که خوب شد و فقط جاش بود (اگر بود) از دکتر بپرس و پماد بگیر بزن 

فعلا هرروز صورتت رو با صابون روزی دوبار بشور که زود خوب بشن