2777
2789
عنوان

گودی آبله مرغان

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست
برای منم پیش اومد عزیزم، یکیش همون روز دوم چون بالای گوشم بود اومدم موهام رو بزنم پشت گوشم کنده شد ی ...

خب خداروشکررررر خداروشکرررررر واقعا خیلی خوشحالم شدم براتون عزیزدلم 

دعا کنین جای اینایی ک منم کندم نمونه خیلی خیلی حالم بده و استرسشو دارم بخدا🥲

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خداروشکررررر خداروشکرررررر واقعا خیلی خوشحالم شدم براتون عزیزدلم دعا کنین جای اینایی ک منم کندم ن ...

زود خوب می‌شی نگران نباش 🥰♥️

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

احتمالا جاش نمی‌مونه عزیزم ولی ممکنه جاش به جای گود شدن ی مقدار تیره بشه من روی بدنم هنوز کامل تیرگی ...

وای نه اشتباه گفتمممم ببخشییید سمت چپی رو کندم نه اون پایینی اصلا حواسم نبود الان دست زدم متوجه شدم اشتباه گفتم 🥲 

تیره بشه ایراد نداره می‌ره فقط میترسم گود نشه همین 

چشم حتما مرسی ازتون خیلی لطف کردین مهربون 🌹♥️

وای نه اشتباه گفتمممم ببخشییید سمت چپی رو کندم نه اون پایینی اصلا حواسم نبود الان دست زدم متوجه شدم ...

موفق باشی زیبا ❤️

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

وای خدا خیرتون بده عزیزدلم مرسی ک گفتیییییی خب خداروشکر ک براتون عالی بود دور از جان اینطوری نگین فق ...

دقیقا ۴۰ روز بعدش رفتم ولی کاش زودتر میرفتم هر چی تازه تر باشه ترمیم کننده بهتر تاثیر میزاره  من چون بچه هامم گرفتن در گیر اونا بودم دیر رفتم

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
برای منم شده بود ترمیم کننده زدم یکیش کلا جاش رفت اون یکی هم بهتر از قبله تا دیر نشده ترمیم کننده خو ...

عزیزم ببخشید بعد از چ مدت ترمیم کننده بزنم ؟ 

هنوز نصف زحمتی صورتم هست اما دو تایی ک کاملا افتاده و یکمی چال شده و گود شده ی روزه از این موضوع میگذره ، گفتم ببینم کی ترمیم کننده بزنم 

ی ترمیم کننده بود داشتم سیفیکالت اون پلاس اگه اشتباه نکنم میگفتن خیلی خوبه ولی برای جای اینا نمی‌دونم ، از این استفاده کنم ؟