2777
2789
ببین همش با خودم میگفتم خب من درس خوندم سرکار بودم تو محیطای اجتماعی زیاد بودم چرا هر فکری میکنم‌ اش ...

منم به همین فکر میکنم همیشه. چقدرم ادم مارمولک دوروبرم بود‌.‌ بدترین ادمها رو دیدم تجربه نگرفتم.

چون فکر نمیکردیم. دقت و تفکر نداشتیم.

باید یه مدت تو جامعه زیاد بگردی تابفهمی ادما بهم رحم نمیکنن و هرکسی دنلال منفعت خودشه اینجاست ک اجاز ...

گشتم. ولی توجه نداشتم. فکر میکردم همه خوبن. هرکس بد بود میگفتم لابد یه دلیلی داره‌ براش دلیل میتراشیدم بهش حق میدادم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون ب راحتی ازم داشتن سواستفاده میکردن‌ چون میدونستن بگن شبه باور میکنم بگن روزه باور میکنم اسم ساده ...

به منم بارها گفتن. هیچوقتم نگفتن ساده خالی.

گفتن خیلی ساده یا بینهایت ساده.

از روزی که تصمیم گرفتی درست شی چقدر طول کشید تا به نتیجه برسی؟

یه نفر هست همش شوخیهایی میکنه که ادمو سرکار میذاره. بعد اینهمه سال که میشناسمش باز چندروز پیش سرکارم ...

خب 😂👊از طرف من 

دختر تو زندگیت خیلی تاثیر میذاره... الان خالم پسرش خونشو تو شیشه کرده ..و 

من یک عاشقم... حتی اگر به این جرم چاقو زیر گلویم باشد و مجبورم کنند که انکارت کنم ... من فقط پوزخند میزنم ‌.. هیچکس نمی‌تواند تو را از من بگیرید 💔

به رفتار ادما دقت کن ساده نباش همیشه حقتو بگیرعادت نکنی به تو سری خور بودن

دارم تلاشمو میکنم. ولی هنوزم به حد قابل قبول نرسیدم. خیلی عقبم.

از لحظه تصمیم گیری تا رسیدن به نتیجه کامل چقدر طول میکشه؟

من معروف به زودباوری و خوش بینی و سادگی بودم.تو رویا بودم واسه خودم. رو خودم دارم کار میکنم. یه کم ب ...

ظاهر ادما چی گولت میزنه مثلا بگی چون طرفت تحصیل کردس یا پولداره یا معروفه پس حتما ادم خوبیه 

اینحوری هم گول میخوری ؟

ادمای ظاهر ساز و زبون باز و حیله گر میتونن فریبت بدن و بازیت بدن ؟

گشتم. ولی توجه نداشتم. فکر میکردم همه خوبن. هرکس بد بود میگفتم لابد یه دلیلی داره‌ براش دلیل میتراشی ...

منم مثل تو بودم... فکر می‌کردم آدما خوبن مگر خلافش ثابت شه... الان فهمیدم آدم خوب کمه متاسفانه و اکثرا نقاب دارن و دنبال منفعت خودشونن... یا حتی آدمایی که فکرمیکنی دوستت دارن و باهات خوبن تو شرایط خاص عوض میشن و تو براشون بی اهمیت میشی... 

و خداروشکر که خودمو به خدا نزدیک کردم و آرامش و حس خوبی که دارم با دنیا عوض نمیکنم چون خدا همیشه تو سختی‌ها کنارم بوده  برخلاف آدما هیچوقت تنهام نذاشته و بهم بد نکرده 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

چیکار کردی کم شدالان سرکار مدام ترس از اخراج شدن دارماز همکارم بیشتر از کارفرما میترسماولین تجربه کا ...

کارتو درست انجام بده و بی حاشیه باش. کاری نکن زیرابتو بزنن.

خب 😂👊از طرف من دختر تو زندگیت خیلی تاثیر میذاره... الان خالم پسرش خونشو تو شیشه کرده ..و

منم تو همین وضعم. همه تو سرم زدن بعد حالا به خودم اومدم. درست کردن این شرایط خیلی سخته.