من معروف به زودباوری و خوش بینی و سادگی بودم.تو رویا بودم واسه خودم. رو خودم دارم کار میکنم. یه کم بهتر شدم. ولی هنوزم خودمو ول کنم یه کم برمیگردم دائما باید هوشیار باشم تا دوباره اونجوری نشم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگ سنت رفت بالا و بخاطر حرفای دیگران فوری ناراحت میشی پس هنوز بزرگ نشدی و اون عدد یه چیز الکیهبافکر ...
دقیقا نیاز داشتم بشنوم این حرفو😂
ولی جدا از شوخی شما جدی میگی من خیلی این شکلی تو زندگیم اذیت بودم حتی تو روابطم حتی امکان داشته حس تنفر شدید پیدا کردم نقطه شکست دادن من تو زندگیم از این جا شروع شد ک همه فهمیدن من زود باورم زود رنجم
زرنگهای دور من خوشبختن. روزبروز خوشبخت تر و اعتماد بنفس بالاتر.از اون روزی که تصمیم گرفتی تغییر کنی ...
به اونا نگاه نکن جلوی حرکت رو میگیره خودت رو ببین هرروز قدمهای کوچیک ولی مهم بردار کم کم پیشرفت میکنی سلامتی وشادی در اولویت باشه هیچ کس نباید باعث غصه خوردنت باشه همین