2777
2789
زود باور بودن و اعتماد بدون مدرک‌و اثبات خیلی بده

من معروف به زودباوری و خوش بینی و سادگی بودم.تو رویا بودم واسه خودم. رو خودم دارم کار میکنم. یه کم بهتر شدم. ولی هنوزم خودمو ول کنم یه کم برمیگردم دائما باید هوشیار باشم تا دوباره اونجوری نشم.

من یک ساده عادی نبودم حال به هم زن بودم‌.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین همش با خودم میگفتم خب من درس خوندم سرکار بودم تو محیطای اجتماعی زیاد بودم چرا هر فکری میکنم‌ اش ...

اگ سنت رفت بالا و بخاطر حرفای دیگران فوری ناراحت میشی 

پس هنوز بزرگ نشدی و اون عدد یه چیز الکیه

بافکر کردن به گوسفندان ذهن خود را به طویله تبدیل نکنید

این جملات کمیابیه😂

وجدان صدای خداست.

از نظر خیلی ساده بودن خاله من حرف اولو میزنه جوری که آدم دلش میخواد سرشو به دیوار بکوبه...

منم همینجوری.  هرکسم ماجراها رو برام توصیح میداد بدم میومد ازش. فکر میکردم طرف بدجنس و حرف دربیاره.تا این حد خوش خیال بودم

الان‌همه حرفهاشون بهم ثابت شده.

اگ سنت رفت بالا و بخاطر حرفای دیگران فوری ناراحت میشی پس هنوز بزرگ نشدی و اون عدد یه چیز الکیهبافکر ...

دقیقا نیاز داشتم بشنوم این حرفو😂

ولی جدا از شوخی شما جدی میگی من خیلی این شکلی تو زندگیم اذیت بودم حتی تو روابطم حتی امکان داشته حس تنفر شدید پیدا کردم نقطه شکست دادن من تو زندگیم از این جا شروع شد ک همه فهمیدن من زود باورم زود رنجم

حداقل دیگه کلاه سرم نمیره البته وقتی نگاه میکنم اونای که مثلا زرنگ بودن از من بدبخت ترن

زرنگهای دور من خوشبختن. روزبروز خوشبخت تر و اعتماد بنفس بالاتر.

از اون روزی که تصمیم گرفتی تغییر کنی چقدر طول کشید زرنگ شی؟ 

باید طوری باشی ک گلیمتو ازآب بکشی بیرون باید زرنگ باشی نزاری حقتو ضایع کنن اینجوری به خودت احترام گذ ...

من همه این ایرادات رو باصافه هزارتا دیگه داشتم. با کلی تمرین دارم سعی میکنم دیگه نباشم.

خالم یکجوری ساده ست که هرکسی هرچیزی بگه بدون فکر خالم قبول می‌کنه ... آخه آدم خودشم باید از عقلش است ...

یه نفر هست همش شوخیهایی میکنه که ادمو سرکار میذاره. بعد اینهمه سال که میشناسمش باز چندروز پیش سرکارم میذاشت حرفهای چرتو پرت میزد باور میکردم 😐😐

منم‌میترسیدم. کمتر شده ولی.زودباور. خوش بین. خوش خیال. امیدوار به اینده خوب و رسوا شدن بدجنسها

چیکار کردی کم شد

الان سرکار مدام ترس از اخراج شدن دارم

از همکارم بیشتر از کارفرما میترسم

اولین تجربه کاریمه و خیلی چیزا واسم سخته

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺
زرنگهای دور من خوشبختن. روزبروز خوشبخت تر و اعتماد بنفس بالاتر.از اون روزی که تصمیم گرفتی تغییر کنی ...

به اونا نگاه نکن جلوی حرکت رو میگیره خودت رو ببین هرروز قدمهای کوچیک ولی مهم بردار کم کم پیشرفت میکنی سلامتی وشادی در اولویت باشه هیچ کس نباید باعث غصه خوردنت باشه همین