2777
2789
عنوان

خطاب به اونایی که تو نهایی تقلب میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 143 پست
چرا ب درد نخوره، زور داره ادم با تلاش جایگاهش با اونی که تلاشی نکرده یکی بشهالان شما این همه مسعول ب ...

معمولاً کسایی که خیلی اهل تقلب و زیرآبی رفتن هستن تو امتحانا آدمای درس خونی نیستن یا میخوان فقط دیپلم بگیرن اگرم کنکور بدن قطعا کنکورشون خراب میشه در ضمن تا یه حدی میتونن تقلب کنن حتی کسیم لوشون نده مراقب یه زمان مچشونو میگیره پس نتیجه میگیریم چه اینا باشن چه نباشن اونی که واقعا تلاش میکنه فرقی به حالش نداره رو موفق شدنش تو امتحان تاثیر منفی نمیزاره که بگه برم اینا رو لو بدم نتیجه میگیریم بعضیا مرض دارن برای موفق نشدن خودشون بهانه میارن و دنبال دلیل برای آدم فروشی میگردن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عرضه دارن بخونم دوس دارن تقلب کنن حق شما رو بخورن😂 خرخونای پاچه خوار

شما مثل اینکه تو این زمان کنکور ندادی

اگه تو سه چهار سال اخیر کنکور ندادی میذارم پای ندونستنت

ولی اگه کنکور دادی امسال و این حرفو میزنی دیگه...

خلاصه دعوا که نداریم برو با این طرز فکرت خوش باش

تقلب بده آره..سوال خریدن هم بده آره.. ولی ما کاری نمی‌تونیم بکنیم. پس سرتو بنداز پایین و درستو بخون. ...

من ادمی نیستم ک در برابر خیلی چیزا سکوت کنم 

جامعه بده قبول  ولی من نمیتونم سرمو زیر برف کنم و هیچی نگم 

حداقل تا جاییکه در توانمه میخوام از حق خودم و اونایی ک دارن مث چی درس میخونن دفاع کنم 

الان تقلب عرضه است ؟ درس خوندن بی عرضگی؟

منظورم این نبود که تقلب عرضه است منظورم اینه که اینا نمیتونن درست درس بخونن همش ذهنشون درگیر مردم میکنن و آخرشم موفق نشن میگن تقصیر متقلبا بود 

وگرنه کسی که واقعا درس خون باشه و امتحاناش براش مهم باشه الان سر کتاباش بود بجای اینکه بیاد تو نی نی سایت خاله زنک بازی در بیاره

معمولاً کسایی که خیلی اهل تقلب و زیرآبی رفتن هستن تو امتحانا آدمای درس خونی نیستن یا میخوان فقط دیپل ...

حرفتو قبول دارم اما بیا یه تغییر تو این حرفت بدیم. 

چرا آدمایی که تقلب میکنند به خودشون مربوطه و کارشون خوبه ولی کسایی که لوشون میده به خودشون مربوط نیست و کارشون بده؟

کسی که تقلب میکنه، خودش هم می‌دونه حتی اگه یه نمره هم تقلب کنه حق مردم رو خورده، اما داره ادعا می‌کنه به کسی مربوط نیست که اون چیکار کرده. پس در نتیجه کار کسی که لوش میده هم نباید به اون مربوط باشه. 

همینطور که این حق اونو میخوره و آسیب میزنه، اونم به این آسیب میزنه. پس اینکه صداش کنی آدم فروش..زیادیه! 

مثل این میمونه که یکی می‌ره زنا میکنه، بعد بگه تو نباید بری منو لو بدی و آبروی منو ببری. خب زنا نمی‌کرد تا این اتفاق نمی‌افتاد  

...

خب تو که مطمئنی موفق میشی کارت به مردم چیه میخاری؟؟

انگار نظام قدیمی از هیچی خبر نداری 

هرچی اسمشو میخواین بزارین عقده ای ادم فروش پاچه خوار اره هستم 

چون دارم عذاب میکشم برا امتحانا چون اینکارا هیچ فرقی با سمهیه نداره ایشالا با اونکه اشنا هستین 

منظورم این نبود که تقلب عرضه است منظورم اینه که اینا نمیتونن درست درس بخونن همش ذهنشون درگیر مردم می ...

شما نگران درس خوندن ملت نباش ما حواسمون به درس خوندنمون هست 

تا وقتی سرتو کردی زیر برف نمیخوای بفهمی هیچ کاریش نمیشه کرد 

این عادلانه س من و یه متقلب از لحاظ نمره و معدل و رتبه یکی بشیم ؟اگه میگی اره ک من دیگه حرفی ندارم 

آفرین حالا که به این نتیجه رسیدی برو به آدم فروشیت برس

ک۳ نگو. من خودمم جاش بیفته تقلب میکنم ولی اینقدر فشاری نیستم اگه کسی لو داد بگم آدم فروش💁🏾‍♀️

می‌دونم که اگه کار زشتی کردم، مشخصه که ممکنه کارم لو بره 

شما هم حساس نشو، برو به تقلب هات ادامه بده انشالله یه جا برشی عشقم🎀

...

عزیزم کسی که تقلب میکنه نهایت یکی دو نمره از تقلب بگیره و بچه ی درسخونی نیستشما دم امتحانها درگیر گو ...

عزیزم الان وقت استراحتمه اینم تو دلم مونده بود که گفتم 

بعدم من هم دیدم هم شنیدم که تقلبا در حد یکی دو نمره نبوده طرف یه برگه بزرگ تقلب برده هیشکی نفهمیده