2777
2789

س.ک.س

کسی هست با پارتنرش نداشته باشه و ازش نخواد و عاشق هم باشن؟

الان همه پسرا انگار میخوان😑😑

این کاربری دست دونفر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسری که بخوادت دستت نمیزنه اینو از  بدترین پسرا بپرسی بهت میگه اونکه دنبال رابطه ایت فقط لذت بردنه اگه هم‌میبینی بعضا به ازدواج ختم میشه علتش اینکه شاید پسره  میبینه یهو اخلاق دختره خوبه و دیگه مثلش پیدا نمیشه از بس با دخترا بوده میتونه تشخیص بده وگرنه اگه پسری بخوادت محاله دستت بزنه

۲۵ سالمه تاحالا دوست پسر نداشتم ، مرحله اشنایی اینا با یکی دونفر داشتم ولی ب ارتباط نرسیده کات کردم ، چون اهل رابطه نیستم ، نمیگم اونی ک رازطه داره بده من خوبم ، ولی ب من کسی حق داره دست بزنه که شیر پاک خورده ست و اشمم تو شناسنامه ش باشه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

الان پرو پرو موقع اشنایی میگن میخوایم😂

خب برن به جهنم

اینا معلوم نی با چند نفر خوابیدن و چ بیماری هایی دارن حتی شاید همجنس بازی هم کرده باشن..

بعدا ادم درگیر بیماری بشه چ خاکی ب سر بریزه

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رابطه داشتن یا نداشتن