2777
2789
عنوان

چه حسه خوبیه که محرم نزدیکه

749 بازدید | 54 پست

آدم این آهنگ چهل شب دیگه تابه محرم مونده رومیشنوه بی تاب ترمیشه

خدایی محرم حس وحالش خیلی قشنگ وعجیبه

روضه، هیئت های باشکوهی که برگزارمیشه

دلم یهویی هوایی شدهیچ وقت اینطوری نبودم🥲😅

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

البته اینکه الان یه تاپیک راجب کربلا دیدمم بی تاثیرنیست

ولی خب ازچندروزقبل که یه کلیپ توی اینستادیدم حالم زیر وروشد؛ 

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه عزا رو بیشتر دوست داریم ما ایرانیا. کجاش خوبه قتل و زجه کشی بوده آدم دلش میگیره 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
منم اول محرم زایمان میکنم دعا کنید نی نیم سالم دنیا بیاد و خودمم مشکلی برام پیش نیاد اسمشم حسین دامن ...

انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال صحیح و سالم بغل بگیریش زیر سایه پدر مادر بزرگ شه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ولی من اصلا محرم دلم میگیره دلتنگی میگیرم حالم بد میشه همه جا نوح خوانی و سیاه پوشا تنگی نفس میگیرم

میدونستی طبع عذاداری سرده طبع قبرستان سرده 

اما طبع مراسم روضه و گلزار شهدا گرمه برای همین آرامش بخش

منم اول محرم زایمان میکنم دعا کنید نی نیم سالم دنیا بیاد و خودمم مشکلی برام پیش نیاد اسمشم حسین دامن ...

انشالله که سلامت باشین جفتتون

اره ولی برای منی ک امسال تو یه شهر سنی نشینم خیلی عذابه

جسارتاکجایین!؟