2777
2789
عنوان

چه حسه خوبیه که محرم نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم خیر عزیزاتونو ببینید

عزیزم دستت میزاری شکمت دعاکنی خاهرم باردار بشه خسته شدم. من برات سه تا توحید میخونم

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
همیشه عزا رو بیشتر دوست داریم ما ایرانیا. کجاش خوبه قتل و زجه کشی بوده آدم دلش میگیره

اصلاربطی نداره اصلا، من اون حس معنوی که با روح آدم بازی میکنه رومیگم برای من عزانیست یه حس آرامشه نمیدونم چجوری بگم چون من زیاد اطلاعی ندارم وخیلی خیلی مذهبی نیستم ولی خب برام حس قشنگیه

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

به ایشون حال بد میده نوشته تنگی نفس میگیرم

من همیشه شال و مانتو های مشکی میپوشیدم 

از وقتی برادرمو از دست دادم و برای اون مشکی پوشیدم از این رنگ متنفر شدم چون اونموقع دلم راضی نمیشد بپوشم باورم نمیشد 

اما باز هم برای امام حسین حال بد نمی‌ده بهم هر سال نذر میکنم حتی و می‌پوشم براشون 

اصلا حسین ارامشه 

ولی من اصلا محرم دلم میگیره دلتنگی میگیرم حالم بد میشه همه جا نوح خوانی و سیاه پوشا تنگی نفس میگیرم

امیدوارم احوالاتت تغییرپیداکنه بانو

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

آره خیلی حس خوبیه

ولی قبلش عید غدیر رو دریابیم بزرگترین عید شیعیان 

فقط عزاداری ها رو محکم نچسبیم، اعیاد رو هم طولانی و با شکوه برگزار کنیم 

ما از الان داریم آماده میشیم برا غدیر 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
من برعکسم اصلا خوشحال نمیشم از اومدنش ، دلم میگیره ، دوماه عزاداری و ….از ماه های قمری ماه شعبان و ر ...

چی بگممم امیدوارم امسال برات متفاوت باشه منم رمضان ومحرم🥲