2777
2789
عنوان

خونه پدری

565 بازدید | 44 پست

کم کم سن آدم بالا می‌ره و خونه پدری سخت میشه

شما باشید چیکار میکنید خونه پدری میمونی یا ازدواج می‌کنی با مردی که سرد مزاجع اما خونه زندگی خوبی برات فراهم می‌کنه 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

ازدواج میکنم با مردی سرد مزاجه خوبه دیگهعزیزم میتونی باکرگیت حفظ کنیچی از این بهتر؟؟؟؟؟

ن تا حد باکرگی منظورم اینه صد نیست پنجاه پنجاهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاول صحبت میکنیم درمورد حد و حدود زندگی و دخالت توی امور هم اگ مث دوتا هم خونه بشه زندگی کرد البته کمی نزدیکتر خوبه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من خودمم سرد مزاجم پس قبول میکنم خوشحالم میشم ولی سرد مزاجه اصلا چرا میخواد ازدواج کنه حالا دخترا رو بگی به خاطر همون خونه زندگی ازدواج کنن ولی من مردای سرد مزاجی که ازدواج میکنن رو درک نمیکنم زن میخوای چیکار خب؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اشکال نداره خوبیش اینکه درصد خیانت کنه خیلی کمتره چی از این بهتر ازدواج کن این مرد زندگیه بخدا

ن اتفاقا احتمال خیانت داره 

دومی ، شوهر منم سرده اما خودم زیاد پیش قدم میشم در کل خوبه

همراه با خیانت عاطفی 

من خودمم سرد مزاجم پس قبول میکنم خوشحالم میشم ولی سرد مزاجه اصلا چرا میخواد ازدواج کنه حالا دخترا رو ...

منم سرد مزاجم اما ازدواج فقط رابطه نیست یکیو داشته باشی که کنارت باشه همراهت باشه بازم خوبه حالا سرد مزاج باشه