میگم این سرد مزاح نیست خیانت عاطفی میکنه ممکنه تورو هم میخواد
نه نمیخوام ول کن میمونم خونه پدریم من اعصاب و روان ندارم بعد میرم به سمت طلاق بعضا شاید بچه ای بیاد وسط بشه فرزند طلاق خونه پدریم نشستم دیگه هر چند ببخشید به چشم انگل نگام کنن باز بهتره تا یه مرد من رو بازیچه دست خودش کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همبشه از مردای گرم مزاج ترسیدم ازدواج کنم باهاشون چون سخت قانع میشن بلحاظ جنسی و توقعشون هی بالاتر میره و انتظارات زیادی دارن حتی خیانتم ممکنه بسرشون بزنه علی الخصوص اگه خودت سرد باشی دیگه فاجعست
از نزدیکانمون گرمه شوهرش ،یه باربهش گفته رحمشو عمل میکنه که ت..بشه ،دوباره تو خونه لباسای فلان ببپدش من تح ررک بشم خانومه دیگه از کت وکول افتاده توهرشرایطی باید باهاش ب خ ا ب ه ،ثد جلسه لیزر دارا میره اینو میبینم یگم قوربوک همسر سرد مزاج خودم
از نزدیکانمون گرمه شوهرش ،یه باربهش گفته رحمشو عمل میکنه که ت..بشه ،دوباره تو خونه لباسای فلان ببپدش من تح ررک بشم خانومه دیگه از کت وکول افتاده توهرشرایطی باید باهاش ب خ ا ب ه ،ثد جلسه لیزر دارا میره اینو میبینم یگم قوربوک همسر سرد مزاج خودم