2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما قیمت این چیزایی که خواستی رو نمیدونیم

اما من یادمه یه اقایی سال ۹۷ روده هاشو عوض کرده بود مصنوعی گذاشته بود.نمیدونم بیمه داشت یا نه.اما اون موقع میگف ۳۰میلیون هزینه کرده

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

عزیزم ان شاءالله سلامت بشن 

گوگولی فردا صبح تماس بگیر بیمارستان همه اینارو بپرس تک به تک رو بپرش یا حضوری برو بیمارستان

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

بیشتر ببینید

سلتم عزیزم دقیق اطلاعی ندارم 

اما یکی از آشنا های خیلی دور بودن روده بزرگشون رو فکر کنم عمل کردند تهران سال 1400 شده بود 20 تومن 

حالا میتوند از همون بیمارستان هم بپرسید حتما بهتون میگن