یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تخم شوید و گشنیز و شنبیلیه و تخم هویج با یکم عروس پشت پرده از هرکدوم یک قاشق بجوشون دوساعت بعد پریودی
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️
خداراشکر خوبه گلم خبر داری که بچه دیگه هم گیرمون اومد الان یک سال ودوماهش هست
ای جان مبارک باشه عزیزم