2777
2789
عنوان

چی خوبه برا پریود شدن مصرف بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 36 پست
خب بخاطر اینکه بچه شیر میدی پریود نمی شی من دوسال شیر دادم اصلا پریود نشدم سر هر دوتا بچم بعدشم رازی ...

خب من بعد ۶ ماهگی بچه ام پریود میشم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم شوید و گشنیز و شنبیلیه و تخم هویج با یکم عروس پشت پرده از هرکدوم یک قاشق بجوشون دوساعت بعد پریو ...

اینایی ک گفتی هرچی داره میریزه بیرون عقیمشم میکنه🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
میخاد از بیخ شخم بزنه راحتش کنه😅

اره🤣🤣🤣🤣👍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

همه راه ها رو برو ولی اگه اثر نکرد، راه آخر کف پاهات رو حنا بگیر بعد ۳ساعت بشور پریود میشی ،البته مطمئن شو که باردارنیستی بعد انجام بده چون باعث سقط میشه (گفتم راه آخر چون حنا باعث میشه پاهات قرمز بشه )

سه تا دارم دیگه نمیخوام خوبه که 😂

خوشبحالت عزیزم خدانگهداشون من هنو اولیم😍♥️👍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
اینایی ک گفتی هرچی داره میریزه بیرون عقیمشم میکنه🤣🤣

😂😂

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

بیشتر ببینید