2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم پشت سرش این حرفا رو میگم به گوششون برسه

چقدر عجیییب😳😳

یه وقت هیچ وقت به گوشش نرسید فقط غیبتشو کرده

باید تو روش بگه یا مستقیم بفهمونه مثلا چند هفته بگه ما نیستیم

خب یه بار سر بچه ها داد بزن که بشینید سرجاتون، قرار نیست همه جا کنجکاوی کنید و سرک بکشید و...شما بزرگ شدید باید عین خانم و اقا یه جا بشینید،خونه خودتون هرکاری دلتون میخواد انجام بدید، اینجا اجازه ندارید.

اینا رو بگو، یا زنه خودش ادبشون میکنه یا قهر میکنه دیگه نمیاد خونتون😁

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

تو اینو میگی ما یه سری سرزده مهمون اومد برامون همه مشغول کار خونه بودیم دختر کلاس سومی رفت تو اتاق وسیله کار خواهرمو دزدیده بود اونوقت من بچه بودم میرفتم خونشون ترس اینو داشتم بگم گشنمه 

از اون دزدی دیگه وسایل جمع میشه در اتاق ماهم قفل

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

گفتی نگو بچه ان....ولی واقعا بچه آن و شیطونن کاری نمیشه کرد یا باید آستانه تحملت رو ببری بالا یا کلا رفت و آمد رو کم کنی ....من همسایه با بچه هاش میان وقتی میرن انگار بمب زده خونه رو ولی خب شاید ماهی یبار بیان 

نه بابا این بچه هاش دیگه بچه نیستن که ،معلدمه کلا ادمای بیخیال و راحتین ،برای چی‌دوباره دیروز زنگ زده جوابش رو دادی عزیزم چند بار جواب نده دیر به دیر جواب بده یهو سرزده که راهدنمیفتن بیان ،یا این‌سری زنگ زد بگو ما میخوایم این هفته بیایم ،اگه اون دوبار میاد توام‌دوبار برو 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
به نظر بقیه توجه کنهر هفته بپیچونش کم کم پاش بریده میشهالبته ک این آدم پرروعه و کارت سخته ولی خب شدن ...

اخه ی بار بگم نیستم دوبار بگم نیستم ..میدونم ک عین خیالشون نیست.چنبار گفتم پنجشنبه نیستیم بخدا با فردا جمعش اومدن