2777
2789
مهم نیس طرف ادم حسابی نیس که بخوای محترمانه برخورد کنی

به خودش احترام بذاره استارتر. اینکه بری غیبت یکیو کنی ک ب گوشش برسه خیلییی رفتار چیپیه.  تازه گناهم کردی.

مثلا بچه هاش کمیان این کارا رو میکنن بشون تذکر بده مدام.  به مادره بگه ماشالله بچه هات چ شیطونن از سن دخترت بعیده این رفتار . یا بپیچونه چند هفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا این بچه هاش دیگه بچه نیستن که ،معلدمه کلا ادمای بیخیال و راحتین ،برای چی‌دوباره دیروز زنگ زد ...

احی از اون آدماست ک مثلا من گفتم پنجشنبه نیستیم جمعه پاشدن اومدن بخدا

اخه ی بار بگم نیستم دوبار بگم نیستم ..میدونم ک عین خیالشون نیست.چنبار گفتم پنجشنبه نیستیم بخدا با فر ...

با آدمای پرو ،تو روشون بخند بگو بچه هات زیادی راحتن ،یا هم به بچه هاش اخم کن نیان ،یا هم توحرف زدن مامانشون زیاد توجه نکن ..کلا اهمییت نده .حالا که ۷یلی پرو تشریف دارن

احی از اون آدماست ک مثلا من گفتم پنجشنبه نیستیم جمعه پاشدن اومدن بخدا

بگو جمعه هم نیستم ،یا بگو خسته ایم‌یمخوایم استراحت کنیم ،چند بار مثل خودش رفتار کنی میفهمه خوشت نمیاد ،خواهر یا برادرتونن ؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
من واقعا نمیدونم مهمونی و رفت و آمد و دورهمی که انقدر باعث ناراحتی و عذاب بشه برای چی باید باشه.

اخه هرچیزی حدی داره .من موندم چرا بچهاش باید انقد بی ادب باشن بخدا روانیم کردن از الان من دارم حرص این پنجشتبرو میخورم ک هنوز نیومده

بگو جمعه هم نیستم ،یا بگو خسته ایم‌یمخوایم استراحت کنیم ،چند بار مثل خودش رفتار کنی میفهمه خوشت نمیا ...

ن فامیل هستن ..اگ خواهر یا بردار بود ک رک بهشون میگفتم یا خودم ب بچهاشون میفهموندم..فامیلن و نمیشه من چیزی بگم اخه

اخه هرچیزی حدی داره .من موندم چرا بچهاش باید انقد بی ادب باشن بخدا روانیم کردن از الان من دارم حرص ا ...

اخه بزرگ هم هستن. ببین این دفعه اومد سر یخچال بگو عزیزم ببخشید یخچال جای شخصیه من دوست ندارم برید سرش‌. بدشون هم اومد که بیاد. دختره سال دیگه پریود میشه بزرگه چجوری انقدر رفتاراش بده. بچه من ۷ سالشه میریم مهمونی تکون بخواد بخوره میپرسه اجازه دارم؟ این رفتارا رفتار بچه های ۲ تا ۴ ساله است