2777
2789

نمیشه گفت همه ولی اکثرا دروغه مخصوصا تاپیکا چون خودم تو بدترین لحظات واتفاقات که نیازداشتم بایه غریبه درد دل کنم نتونستم اینجا تاپیک بزنم چون میترسم یه آشنا بخونه‌ و شناسایی بشم اما تو تاپیکای بقیه گاهی احساسم روبهتر میتونم بگم چون کمتراحتمال شناسایی هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره،غیراز محدود افرادی که سوال درباره یه مشکل میمرسن،این خیانتا ودردودلا وطلاقا همش چرته،نمونش خانمی که فاصله دعوا تا طلاقش یه هفته شد،تازه سال اخر دانشگاه رشته فنی حرفه ای😂😂قول میدم بالا۱۲سال نیستن

یه اقا بود خودشو زن جا زده بود کل تاپیکاش راجب بارداری بود اخر سر برا همه عکس التشو فرستاد نکبت😩🤣🤣🤣

هنوزم مغزم هنگه یه مرد چقدر بیکاره ک سالها خودشو زن جا میزنه واسه همچین روزی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
دقیقا اگه یه آدم احساسی مثل من تو این سایت باشه ضربه میخوره له میشه

اینجا ، جای آدم های احساسی نیست ! 

خصوصا اگر زود باور هم باشی ! 

که مطمئنم هستی! 

قبل از این که تجزیه و تحلیل بخوای کنی 

احساساتت وارد عمل میشن و دلسوزی می‌کنی 

نسبت به داستان طرف 

چند ساعت هم مغزت درگیر هستش ! 

آدم های احساسی حتی نباید اخبار گوش کنند 

خبر های منفی 

آدم احساسی حتی نباید آهنگ غمگین گوش کنه! 

سعی کن بیشتر کتاب بخونی در مورد خودسازی و .. 

اینجوری خودت اذیت میشی تو این سایت 

یا رو خودت کار کن که بیشتر از منطقت استفاده کنی 

که اینم با کتاب خوندن بهش میرسی

فکر نکن همه مثل خودت هستند 

دروغ نقل و نبات خیلی ها شده

کاربر آقا هستم  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

بیشتر ببینید

شاید منظورتون از همه بیشترشون هست وگر نه همین شما و تاپیک شما را هم شامل میشه .

دروغ کلید همه مفاسده .لعنت بر دروغگو

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

بیشتر ببینید