2777
2789
من اونی که صورتش خیلی سفیده رو دیدم.

منم تو خواب دیدم خیلی سفید بود مثل مهتابی دماغم نداشت فقط دوتا سوراخ بود چشاشم کلا سیاه بود لاغر خیلی قد بلند 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
راستش من کسی نمیشناسم، اما بالاخره تو هر شهری ینفر هست که بتونه کمک کنه.اما باید آدم مؤمنی باشه که و ...

مرسی من کرمانشاه هستم ولی جای دیگه باشه و بتونه کمک کنه هم خوبه اینجا با خصوصیاتی گفتی نمیشناسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم باور کنم یا نکنم آخه این چه کوفتی بود نصف شبی؟ اول فکر کردم باسن جنه😂ملت برای خودشون جن نگ ...

من گفتم به نظرم جن نیست این مدل پا هم تو دیابتی های قطع شده و بیماری مادرزادی و بدترش دیدم حالا اسی میگه جن باشه قبول 

من یه عکس تو تاریکی فقط به دوستم نشون دادن شب بعدش تا پای مرگ رفتم قرآن نجاتم داد این پای جن باشه دوست اسی باید خدا بهش رحم کنه 

آره.لباش هم خیلی قرمز بود.

اره ی چیزی شبیه مومو . ولی من تو خوابمم ب پاهاش نگا کردم انگار پاشو یجوری ب زور کرده تو کفش .کفشش پاشنه بلند بود مشکی پاهاش مثل ما نبود مثلا عادی کفش میپوشیم اون یجوری پاش جمع بود تو کفش . شما واقعیشو دیدی همین شکلی بود ؟؟؟

حاجی گرفتی مارو 

زاویه عکس مشخصه پای انسانه ک نشسته روی زمین و عکس گرفته شده 

جن و مِن و این چرندیات رو بریز دور 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اره ی چیزی شبیه مومو . ولی من تو خوابمم ب پاهاش نگا کردم انگار پاشو یجوری ب زور کرده تو کفش .کفشش پا ...

آره.راست میگیا.شبیه مومو بود.انگار دهنش باز بود.پاش رو ندیدم.همون صورتش رو دیدم خم شده بود زل زده بود به من.جیغ زدم.فرار کرد.

آره.راست میگیا.شبیه مومو بود.انگار دهنش باز بود.پاش رو ندیدم.همون صورتش رو دیدم خم شده بود زل زده بو ...

تو واقعیت دیدی ؟؟؟ 

راستش من زائو بودم یبار شب زایمانم وقتی بچه دنیا اومد تو ای سی یو بودم اومدن تو خوابم بعدشم ک مرخص شدم اومدم خونه تو خوابم باز اومدن بهم گفت میای بریم و حس مردم ی نفر دارع از پاهام میکشه و پریدم و فرداش حالم خراب شد بردنم سی سی یو . سعی داشت منو بکشه . ولی تو واقعیت ندیدم ب چشمم اصلا خواب هم جزیی از واقعیته ک الهام میشه ب ادم و میگن تو خوابت بیان یعنی میخوان تو واقعیتم خودشونو نشونت بدن و اذیتت کنن و من همیشه قران بالاسرم بود و قران پخش میکردم تو خونه جلوشو گرفت 

من این همه دیدم.هیچوقت به پاشون نگاه نکردم.فقط صورتشون رو دیدم بیشتر.

ن من یادمه سرتا پاشو نگا کردم ی چادر مشکی ام پوشیده بود ن مثل چادر مشکیایی ک خانما میپوشن اونجوری نبود اصلا تکون نمیخورد انگار ثابت چسبیده بهش دستاش خیلی دراز بود و ی انگشتر خیلی براق و خوشگل انگشتش بود 

تو واقعیت دیدی ؟؟؟ راستش من زائو بودم یبار شب زایمانم وقتی بچه دنیا اومد تو ای سی یو بودم اومدن تو خ ...

منم توی خواب و بیداری دیدم.اصلا اعتنا نکن.مثلا اگه جایی تنهایی یکی اسمت رو صدا زد جواب نده.