2777
2789

همش به سوتی هایی که دادم فکر میکنم و از ناراحتی و اعصاب خوردی خوابم نمیبرهههه 

میگم چرا فلان حرفو زدم؟؟؟ 

چرا فلان کار و کردم؟؟؟ 

مثلا دیروز قرار بود با دوستم بریم بیرون رفتم دم درشون گفت بزا شال بپوشم میام گفتم باش بعد گفت بیا تو منه اسکلم رفتم دیدم اصلا لباس درست حسابی تن مامانش نیست خواهرش داداشش معذب بودن واقعا من فکر نمیکردم اینطور بشه الان میگن چ دختر بی ادبی هستش 😑😑😑😑😑😪😪😪🤕🤕🤕🤕🤕😭

ولی از بس بیرون نرفتم وقتی یهویی میرم هنگ میکنم نمیدونم چیکار کنم 😭

بعد از " تو" هرکی اومد دو سه روزی تو دلم مهمون شد و رفت... 💙🕊️ 

عزیزان میشه تاپیک اخرموگزارش بزنین 

دیگ راجب خوشیام تو سایت نمیگم 

بعضی ها ناراحت میشن🙂

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل منمن حتی بعضی وقتها حرف هم نزنممیشینم به رفتارهایی که بابقیه داشتم فکر میکنم همش خودخوری م ...

کاش اینجوری نبودیم 

تلفیقی از اضطراب اجتماعی و کمبود عزت نفس باید باشه

ولی آخه چیکار کنم بخدا یه بار نشده برم بیرون سوتی ندم و ابرو ریزی نکنم اوف از دست خودم عصبیم 

ولی آخه چیکار کنم بخدا یه بار نشده برم بیرون سوتی ندم و ابرو ریزی نکنم اوف از دست خودم عصبیم

اینایی که شما گفتین نه آبرو ریزی نه سوتی 

خودتون تو ذهن خودتون یه حرف یا کار کوچیک رو بزرگ میکنی داستان می‌سازید 

باید اونقدر تو اجتماع بود و با ادمای مختلف ارتباط گرفت و حرف زد تا بهتر بشین کم کم 

اینایی که شما گفتین نه آبرو ریزی نه سوتی خودتون تو ذهن خودتون یه حرف یا کار کوچیک رو بزرگ میکنی داست ...

واقعا بنظر شما اینطوره؟ 

متاسفانه منم همینم مثلا دیروز رفتم خونه دخترخالم دیشب یه لحظه نخوابیدم همه چیمو جلوش لومیدم درحالیکه اون سیاست داره راجب هیچیش نمیگه مثلا هرچی می‌خره قیمت اصلیش رونمیگه وخیلی بالاترمیگه ولی من فوری همه چیمو میگم بعد خودخوری شدید میکنم حتی گاهی بلندخودمو سرزنش میگم یه بار شوهرم شنید هنگید

متاسفانه منم همینم مثلا دیروز رفتم خونه دخترخالم دیشب یه لحظه نخوابیدم همه چیمو جلوش لومیدم درحالیکه ...

بلند سرزنش نکن... 

من خیلی بخاطرش عذاب میکشم دقیقا منم مثل شمام همیشه راستشو میگم درحالی که اطرافیانم خیلی باسیاست و پنهانکارن

واقعا بنظر شما اینطوره؟

بنظرم از تنهایی و تو خونه موندن زیاده 

من خودم دوره کرونا که خونه نشین شدم تا یه مدت بیرون رفتن برام سخت شده بود

شاید کلیشه ای باشه ولی ریشه در کودکی هم داره 

اگر یک نفر مدام شمارو به سخره گرفته و اعتماد به نفس شما رو کوبیده یا به اندازه کافی تشویق نشدین در بزرگسالی خودش رو با چنین سندروم هایی نشون میده 

اگر ادامه دار بود به یک روانشناس مراجعه کنید تا سریع تر حل بشه 

متاسفانه منم همینم مثلا دیروز رفتم خونه دخترخالم دیشب یه لحظه نخوابیدم همه چیمو جلوش لومیدم درحالیکه ...

اون فقط یه دروغگوعه،  تو خیلی خوب میکنی که صادقی ولی سعی کن چیزی نگی که بعدا ناراحت نشی

بنظرم از تنهایی و تو خونه موندن زیاده من خودم دوره کرونا که خونه نشین شدم تا یه مدت بیرون رفتن برام ...

ممنونم 

من چند تا سوال دیگه هم داشتم میتونم بهتون درخواست بدم بعدا بپرسم؟