2777
2789
عنوان

مامانا بچه های پنج سالتون چی بلدن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 47 پست
نه هنوز نیمه دومیه مهر ۱۴۰۵ باید بره

حتما حتما یه کلاس بذارش 

نقاشی رقص ورزش زبان موسیقی حالا هر کدوم خودت صلاح میدونی 

هر کدوم رو ببری هم اعتماد بنفسش می‌ره بالا هم کلی چیز یاد میگیره 

من پسرمو‌ از ۳ سال و ۵ ماهگی دقیقا بود گذاشتم موسیقی 

از ۴ سالگی زبان 

اگر شیرازی بهت آدرس بدم 

نه هنوز نیمه دومیه مهر ۱۴۰۵ باید بره

مهد رو از الان بفرست خیلی خوبه هم اجتماعی میشه هم یه سری مهارت ها یاد میگیره و دست ورزیش قوی میشه

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از بازیای مختلف نمیترسه؟دختر من ماشین بازیو میره عاشقشه از همون اولین بارشم عالی رفت عاشق تیراندازیه ...

تو رو خدا بچت رو مقایسه نکن چیزایی که گفتی هم خیلی طبیعی هست دختر منم از استخر توپ میترسید بعد ها که بزرگ شد گفت فکر میکردم زیرش مار هست یا از مهد کودک میترسید واصلا نرفت .پیش دبستانی رو با ترس رفت ..ولی الان بزرگ شده وتو درس وهمه چیز از دوستاش بهتره

عزیزم چرا نوشتی ۴۰۵ می‌ره پیش از مهر همین امسال می‌ره پیش و‌مهر ۴۰۵ کلاس اول هست

ببین مهر امسال هنوز ۵ سالشه 

آذر ۶ سالش میشه بخاطر همین ۲ ماه یه سال عقب میفته

😆😆😆

من پسرم از آب میترسید ، همش میترسید از همه چی دلیلش این بود همش تو خونه بود پای تلویزیون نشسته بود بیرون کم میرفتم حساس بودم و وسواس داشتم باعث شده بود بچه نتونه آزادی حسی داشته باشه ...اول از همه شرایطمون که یکم جور شد بچه دوم باردار شدم..دختر دومم متولد ۹۸ اما چون نسبت به داداشش آزاد تر بود خیلی اجتماعی تر شد الآنم می‌ره پیش دو خیلی خوبه و فعال البته اونم حساس و زود رنج ...دلیلش خودم هستم ..بچه ها دقیقا اون چیزی میشن که ماهستیم

ببین مهر امسال هنوز ۵ سالشه آذر ۶ سالش میشه بخاطر همین ۲ ماه یه سال عقب میفته

نه اشتباه نکن پسر من بهمن ۹۹ سال بعد میره پیش دختر شما که آذر ۹۸ امسال باید بره پیش.

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
تو سنجش مدرسه چه چیزایی میاد؟

همین چیزای ساده

خودتو نگران نکن

شروع کن با بچه ات کار کن

ببرمش پارک ،باهاش حرف بزن،هر چی تو مسیر پارک می بینی در موردش حرف بزن بذار مشتاق شه،یه کتاب مناسب ۵سال هم بگیر باهاش کار کن خیلی خوبن

خانمی من پسرم دقیقا همسن دختر شماست 

تازه تاخیر کلامی هم داشت 

به شدت دیر شروع کرد حرف زدن 

اونم تازه با افعال اشتباه . 

خودم مدام تصحیح میکردم و جمله ی درست رو با تاکید میگفتم . 

هم سناش رو توی پارک می‌دیدم عین بلبل بودن 

جا می‌خوردم ولی ناامید نمی‌شدم . 

از شعر های کوچیک شروع کردم یاد دادن . 

رنگ ها رو با توپ کوچولو رنگی ها یاد دادم . 

شمردن رو تا ۱۰ یاد دادم 

الان تا ۲۰ هم بلده بشماره .‌‌‌‌‌‌‌فقط 

رمزش اینه ناامید نشی 

با خنده و خوشحالی وقت بگذاری 

من اصلا باورم نمیشد پسرم یاد بگیره ولی همه رو الان بلده شکر خدا 

از بازیای مختلف نمیترسه؟دختر من ماشین بازیو میره عاشقشه از همون اولین بارشم عالی رفت عاشق تیراندازیه ...

عزیزم اگه بچه رو مهد ببری بله همه چی رو بلده ولی نبرده باشیش قطعا بلد تیست مگر توی خونه باهاش زیاد تنرین کنی.

دخترم متولد ۹۹ هست اسم خودشو اطرافیان بلده بنویسه حروف رو مینویسه اعداد تا ۵۰ میشمره جمع رو بلده و کمی هم جدول ضرب و کلی سوره قران حفظه چون مهد رفته