2777
2789
عنوان

مامانا بچه های پنج سالتون چی بلدن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 47 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین مهر امسال هنوز ۵ سالشه آذر ۶ سالش میشه بخاطر همین ۲ ماه یه سال عقب میفته

عزیزم مگه سال ۹۸ ی نیست ؟ 

داری اشتباه میکنی ها 

پسر منم دی ماهی یعنی نیمه دوم ۹۸ هست 

و مهر امسال باید بره پیش دبستانی . 

برو از یه مدرسه بپرس بهت میگن قشنگ

عزیزم پسر من دی ۹۸ برای مهر پیش دبستانی ثبت نامش کردم

عه 

چرا من فک میکردم از سال آیندست 

یه بنده خدا که مدیر مهد بود گفت اینجوریه 

گفت امسال میتونی پیش ۱ بفرستیش سال بعد بره پیش ۲

😆😆😆
عزیزم مگه سال ۹۸ ی نیست ؟ داری اشتباه میکنی ها پسر منم دی ماهی یعنی نیمه دوم ۹۸ هست و مهر امسال باید ...

اره حتما میرم 

مرسی که گفتی گلم بچم عاشق مدرسه رفتنه 

یه سوال شما پیش دبستانی پسرتون نزدیکه؟آخه ما نزدیکمون نداریم نمیدونم چجوری ببرم و بیارمش بچه ی کوچیک دارم سختمه خودم برم و بیام

😆😆😆
عزیزم من اصلا جلوش نمیگم ولی برام سوال شداصلانم مقایسش نمیکنم استخر توپ خودمو نمیذاشتن ولی چند دقیقه ...

همیشه برای اولین بار همه چی ترسناکه 

من خودم از زایمان طبیعی وحشت داشتم خیلی 

دکترم گفت جلسات قبل زایمان رو شرکت کن اگر نظرت عوض نشد قول میدم سزارینت کنم 

چون آگاهی نداشتم علمشو نذاشتم میترسیدم .

همین که ده جلسه قبل زایمان رو شرکت کردم با جزییات آشنا شدم تجربه دیگرانو شنیدم  کاملا هشتاد درصد ترسم ریخت 

و  طبیعی انتخاب کردم همین که بچه دنیا اومد. 

اون بیست درصد ترسم هم ریخت 

هدفم از گفتن این تجربه این بود ما آدمها چه بچه چه بزرگ چون تجربه نکردیم ودرکنارش علم واگاهیمون کمه ترس غلبه می‌کنه 

نصفش آگاهی نصفش تجربه 

الان من تصمیم ندارم بچه دارشم ولی اگر بهم بگن قرارع ده تا بچه بیاری کدوم راهور انتخاب می‌کنی بدون مکث میگم طبیعی 

این بزرگترین درس زندگی من بود 

و برای بچم هم از اول نو پا شدنش اجراش کردم 

از استخر توپ بگیر تا ترامبولین تا هرچی که تصورشو کنی برای اینکه اعتماد بنفسش قوی بار بیاد همراهیش میکنم حالا میخواد به هر قیمتی باشه 

یادمه دخترم سه سالش بود بدون اینکه بگم بیا باهم شعر بخونیم خودم شعرهای کودکانه رو دانلود کرده بودم ریختم رو فلش وصل به تلویزیون ....شعر ها پخش میشد منم می‌خوندم ومیرقصیدم 

یا تکرار میکردم درحین حال کارهامون انجام میدادم بعد از یه هفته بچه عین من تکرار میکرد 

خودت باید بچه بشی خواهر وحذاب بشی براش

عه چرا من فک میکردم از سال آیندست یه بنده خدا که مدیر مهد بود گفت اینجوریه گفت امسال میتونی پیش ۱ بف ...

یادت باشه اصلا مدرسه ی این مدیر بی دقت ننویسیش . 

الان نیمه اول ۹۸ ی ها همه پیش دبستانی هستن . 

و بچه های ما که نیمه دومی هستن مهر میرن إن شاالله

پسر من همسن دختر شماست و بله رنگا،شمردن و … بلده.اگه بچه ای بلد نباشه عجیبه.البته منظورم این نیست که اون بچه مشکل داره ولی احتمالا در آموزشش سهل انگاری شده.اگه خودتون وقت یا حوصله ندارید بفرستینش مهد.

اینم که میگن بچه قبل از ۷ سالگی نیاز به آموزش نداره شامل مفاهیم پایه ای مثل رنگ یا شمارش نمیشه.