2777
2789
عنوان

مامانا بچه های پنج سالتون چی بلدن❓

469 بازدید | 47 پست

اسم رنگا رو بلدن؟

میتونن بشمرن؟

دختر من بلد نیست هر چی هم تکرار میکنم نه درست گوش میکنه نه یاد میگیره 

خیلی هم میترسه انروز بردمش شهربازی رفتیم استخر توپ اصلا میترسید بره تو توپا چون پا میذاشت زیر پاش خالی میشد بچم ترسیده بود البته اولین بارش بود همیشه میگفت میترسم نمیرم ایندفعه گفت میرم ولی ترسید 

خیلی نگرانم میگم نکنه از همسناش عقبه 

😆😆😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پسر من همین بود اتفاقا ریر ۷ سال هیچ آموزش خاصی نباید داشته باشن امسالربفرستش پیش

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید   

والا ۶سالشه هیچی بلد نیست

از بازیای مختلف نمیترسه؟

دختر من ماشین بازیو میره عاشقشه از همون اولین بارشم عالی رفت 

عاشق تیراندازیه قشنگ بلده 

ولی بعضی چیزارو میترسه🤦‍♀️

😆😆😆

بچه رو مقایسه نکن 

آدمیزاد همینه 

تا چیزی رو تجربه نکرده ازش وحشت داره 

بچه ها با هم فرق دارند 

اعتماد بنفس بچه رو نابود نکن 

زیاد براش شعر بخون 

رنگ بلد نیست فدای سرش 

کم کم با بازی 

فقط از یه رنگ شروع کن 

تو بازی یهو بگو اون قرمزه رو بده 

تا یه هفته فقط رنگ قرمز تکیه کلام باشه 

هفته بعد ترکیب قرمز وابی چند بار قرمز چند بار آبی 

تلاش کن 

درضمن همیشه خودتو جای بچه بزار 

درستش اینه قبل از بچه خودت بری تو استخر توپ 

بخندی کیف کنی بعد بغلش کنی باهاش همراه باشی در تمام لحظات تا تجربه کنه 

از بازیای مختلف نمیترسه؟دختر من ماشین بازیو میره عاشقشه از همون اولین بارشم عالی رفت عاشق تیراندازیه ...

چرا بابا خیلی ترسو و ریقی هست

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

۵سالش بود کلی چیز بلد بود

تو توی خونه بشمار، فک میکنید حواسش نیست،اون یاد میگیره

ببرمش پارک رنگ درخت و گل و ... رو بهش نشون بده تا یاد بگیره

اینجوری سنجش مدرسه قبول نمیشه

کتاب مناسب سن اش رو بخر باهاش کار کن بگو بیا مدرسه بازی کنیم عروسکهاشو بنشون کنارش باهاش کار کن

نگران نباش پسر بزرگ من اینطوری بود الان نه سالش خوب شد..دلیلش تعامل کم ما تو اجتماع هست کلا بچه های الان نود درصد اینطوری هستن چون محدود شده تجربه حسیشون...آزاد بزارش ..بزار بریز و بپاش ..آب بازی خاک بازی خمیر بازی ...باهاش بشین کار دستی درست کن...بیشتر ببرش بیرون جاهای مختلف ببر بیرون شهر برین خاک بازی کن ...نذار زیاد جلو تلویزیون و گوشی باشه

بچه رو مقایسه نکن آدمیزاد همینه تا چیزی رو تجربه نکرده ازش وحشت داره بچه ها با هم فرق دارند اعتماد ب ...

عزیزم من اصلا جلوش نمیگم ولی برام سوال شداصلانم مقایسش نمیکنم 

استخر توپ خودمو نمیذاشتن ولی چند دقیقه موندیم کنار استخر بچه هارو نگا کرد گفت میرم 

البته راس میگی همیشه اولین تجربه هارو میترسه بعد راه میفته 

😆😆😆