2777
2789
عنوان

مشکل جنسی پس از زایمان

7618 بازدید | 2 پست
سلام دوستان

راستش من یه مشکلی داشتم که روم نشد با ای دی خودم بیام و بگم..ووسه همین دوباره ثبت نام کردم

میخواستم در مورد رسیدن به ارگاسم در خانمها بپرسم...ایا همه این حس و تجربه میکنن؟؟؟ راهی هست که این حالت پیش بیاد؟؟؟ من بعد از زایمانم که حدود یک سالی میشه میگذره به شدت میل جنسیم کم شده و همش دارم به شوهرم نه میگم..اصلا انگار بدم اومده..البته همسرم و خیلی دوست دارم و در این زمینه مشکلی ندارم فقط نمیدونم چرا به شدت از نزدیکی متنفر شدم..شاید هم بخاطر شیردهی باشه نمیدونم..چند وقت بود به این فکر میکردم که شاید چون تا حالا لذت اوج جنسی رو تجربه نکردم یواش یواش میلم کم شده...بنظر شما راهش چیه؟؟
سلام من هم مشکل دوست شما رو دارم من و شوهرم عاشق هم شدیم خیلی هم با هم سازگاریم اما روابط زناشوئی نداریم نهایتا سالی یکی دو بار اون هم یه رابطه ناموفق که آثار منفیش تا مدتها تو ذهن هر دو مون باقی میمونه من تحریک میشم و نسبت به روابط جنسی تمایل نشون میدم اما وقتی درگیر میشم میفهمم برام خیلی ناراحت کننده است و هیچ چیزی که بتونم بهش اسم لذت و بدم در این روابط وجود نداره حقیقتا روابط جنسی برام فقط تو خیال خوش آینده در عمل خسته کننده ناراحت کننده و عذاب آوره همسرم هم تحریک نمیشه و اصلا تمایلی در وجودش نیست من به پزشکم گفتم متاسفانه ایشون هیچ کمکی به من نکردن همسرم هم به اورولوزیست مراجعه کرد یه مدت هم دارو خورد بعد به من گفت این مشکل که قطعی درمان نمیشه دارو رو ول کنم برمیگرده و نمیخواد بخاطر س ک س تا آخر عمرش دارو بخوره قطع کرد و دیگه همکاری نمیکنه اما فکر طلاق و نمیکنم فقط مشکل ما بچه دار نشدنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.