2777
2789
عنوان

بسرم شش ماهشه وهمش سرمامیخوره بخداخسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 35 بازدید | 65 پست
نه تهران نیستم جکارکنم همش مادرشوهرم میکه بدم جالبه توهفت روزهفته هروزمیادسرشودست میزنه میکه سرش داقه هروزمیکه بهش استامینوفن بدم یاتایک زره کریه میکنه میکه یکجاش دردمیکنه وبهش استامینوفن بده هیج طوریش نیست بجه اروم میشه
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
والابخدامنم خسته شدم اونروزمن خاب بودم ودیدم رفتن داروخونه براش خریدن وبهش دادن دکترهم جلوش کفت اکه تبی داشت بده بهش نمیدونم جطوری حالی کنم الکی نمیشه داد وضررداره
توشیشه استامینوفنش اب میوه بریز فکنه استامینوفنه اینجور که هر دقیقه بدی بچه داغون میشه بدنش هم عادت میکنه استامینوفن مسکن ه و تب برستش ربطی به ابریزش بینی نداره برای ابریزش همون سیتریزین بده با قطره بینی
خدایا همیشه بیادتم
مادرشوهرم میکه تانق زدیاسرش داق شدبهش بدهاخه یکی نیست بهش بکه لامصب سربجه همیشه داقه نسبت به جاهای دیکه بدنش
ن یکجادیکه هست اماهمش میان بیش بجم هروزمیکن برم خونشون نوه اوله بخداکلافغم کردن هرروخونم هستن یامن بایدبرم اونجا شوهرم هم طرف اونهاست بنج نفرن هرکدوم دارن باهاش بازی مبیکنن
عزیزم منم گرفتم خیلی استفاده نکردم معمولا داروخونه ها بپرسی مارک بدی نمیارن من بالش پر استفاده نکن و بالش و پاشکسته پنبه باشه اینارو دکتر به من گفت واینکه لباس پشمی هم خودت نپوشی و کسایی که با بچه در تماسند عزیزم از الان متونی جلو مادر شوهرت رو با این خوددذمانی هاش نگیری دیگه هیچی دیگه تو همه چی خوشوقتی سهیم میدونه کلا کنترل از دستت خارج میشه ببخشید اینجوری گفتم عزیزم گر چه هر کسی شرایط زندگی خودش رو میدونه ولی به عنوان راهنمایی بود
2810