2777
2789
عنوان

چی ب شوهرم بگم

279 بازدید | 41 پست

لطفا تا آخر بخونید خواهش میکنم ب راهنمایی تون نیاز دارم🥲

اوایل خرداد عروسی دختر داییمه بعد گوشی شوهرم سوخت چند وقت پیش ( تو دوران عقدیم) منم دلم واقعا براش سوخت گفت دیگه درست نمیشه و باید گوشی دیگه ای بخره قرار بود لباس بگیرم گفتم من لباس نمیگیرم تو گوشیتو درست کن آرایشگاه هم یه جایی دیگه گرفتم ولی الان میرم یکی دیگه سیصد چهارصد تومنع گفتم خرج اضافیه عیب نداره گوشیتو درست کن بزور قبول کرد الان خاله هام و عمه هام دختر خاله هام اینا همه آرایشگاه های خیلی خوب گرفتن کارشون بیسته ولی من میخوام برم این کارش خیلی خوب نیست 🥲بعد اون روز مشتری خیلی داره منو وقت نمیکنه درست کنه دیر میشه 

حالا زنگ زدم ب چند تا سالن گفتن وعده ای ۲۵۰۰ یعنی حنابندون و عروسی ۵ تومن حالا چجوری ب شوهرم اینو بگم؟ اول اونطوری گفتم الان اینو چی بگم موندم بخدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم خوب کاری کردی مطمئن باش این خوبیت تااخر عمرش یادش نمیره لباس یا از قبلنت داری بپوش یا مناسب کرایه کن آرایشگاهم زنگ بزن همون ارزونه اسرار کن بگو زود بیام یا دیر هرچی بگین فقط منم درست کنین یا اگه نشد بگرد یک آرایشگاه ارزون و منصف پیدا کن والا من که ازدواج کردم وضعمونم خوبه عروسی داداشم ۵ تومن پول آرایشگاه ندادم اصلا شب حنا آرایشگاه نرفتم فقط به شوهرت فکر کن عروسی یک شبه میگذره بزرگش نگیر 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید

عزیزم ب نظر من ک اصلا چشم و هم چشمی نکن،قرار نیس همه مث هم باشن ک،بعدم اگه من ب جای شماباشم خدایی هیچوقت حاضر نیستم ۵تومن هزینه ارایشگاه کنم وقتی دستم تنگه،تازه هرچی ارایش ساده تر هم باشه قشنگتره،چیه بری ی عالمه پول ارایشگاه بدی برا ی شب بعدم معلوم نیس چی از اب دربیاد،البته این نظر منِ 

بچه ها تو رو خدا کمکم کنید چی بگم🥹🥹

هیچی به نامزدت نگو اگه بگی میگه پشیمون شده میخاد پولی که داده پس بگیره شب حنا اصلا آرایشگاه نرو خودت درست کن ساده شب عروسی یک جای مناسب تر پیدا کن برو از مادر یا پدرت یا یکی از نزدیکات یکم پول بگیر برا ارایشگات

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید
خب خیلی تفاوت قیمت دارن اونی که گفتی نسبت ب بقیه جاها حالا این سری شوهرت و درک کنه اگر آدمی هست ک قد ...

قدر میدونه 

ولی منو دختر خالم خیلی چشم و همچشمی داریم اونم عقده میخواد یه سالن خیلی خوب بره🥹

عزیزم اینو بگو وضع نامزدت چجوریه چرا تو پول گوشیش رو دادی مگه خودش نداشت 

بیشتر ببینید

نمی‌دونم. ما تو بهترین عروسی‌هامون هم جزو برای درجه یک، دیگه خیلی مد نیست میکاپ غلیظ. یعنی من حتی برای دختر عموم هم با اینکه خیلیی عروسی‌ش بزرگ و باکلاس بود، خودم میکاپ کردم. کلاً واقعاً زیاد از حدش از مد رفته.

تصمیمت دربارهٔ موبایل هم درست بود واقعاً. آفرین بهت. موبایل چیز واجب و موندگاریه. 

به نظرم یا خودت آرایش کن، یا یه سالن معمولی پیدا کن. فقط اگه رفتی سالن بگو زیاد آرایشت نکنن که اگر خوب نبود و به‌هم ریخت خیلی بد نشه. 

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

قدر میدونه ولی منو دختر خالم خیلی چشم و همچشمی داریم اونم عقده میخواد یه سالن خیلی خوب بره🥹

از مادر پدرت یا یکی از نزدیکانت بگیر پول 

بیشتر ببینید