2777
2789
عنوان

چی ب شوهرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 41 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و این‌که اگه هنوز وقت داری بذاری چند روز بگذره، بعد با خود همسرت هم مطرح کن. حرفی از پولی که گفتی بذاره روی پول موبایلش نزن. فقط بگو آرایشگاهی که می‌خواستم برم تایمش پر شده. ببین نظر خودش چیه. ترجیحاً یه قیمت متوسط‌تر پیدا کن قبلش و بگو این هست که مثلاً یه‌تومنه. برم یا خودم میکاپ کنم؟ 

اگه بگه خودت میکاپ کن یعنی واقعاً نمی‌تونه الآن و چاره‌ای نیست.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

ندارم واسه روز پسر براش کادو گرفتم چون واسه روز دختر واسم کادو گرفت

نمیدونم عزیزم

۵ تومن هم زیاده تو این موقعیت که تعریف کردی

نمیدونم کجا هستین ولی ما تو شهر بزرگی زندگی می‌کنیم و خیلی سالن ها میکاپ و شینیون باهم ۱تومن میگیرن کارشون هم خوبه، ۲۵۰۰ دیگه میشه میکاپ ویژه

نه نیست بخدا اینجا همه شون ۲۵۰۰ 🥹🥹

عجیبه واقعاً. من تهرانم. این‌جا با قیمت خیلی کم‌تر هم می‌شه میکاپ پیدا کرد.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

والا من اصلا از تعرفه  ارایشگاه ها خبر ندارم،چون فامیلای ما اصلا ازدواجی نیستن،بیشتر مراسم غریبه ها دعوت میشیم ک اونم خودم میکاپ میکنم،تازه هرعروسی هم ک میرم همه لباس مجلسی میپوشن،ارایشگاهم میرن ولی من هیچوقت نشده بگم چون بقیه میرن ارایشگاه منم باید برم،بخاطر پولشم نیس،کلا خودم اهل ارایش و این چیزا نیستم،ی ارایش ساده میکنم و میرم،ب نظر من هرچی سخت بگیری سخت تر میگذره بهت