سلام مجدد😂😌💅🏻
خوشگلای من بیاین تجربه هاتونو راجعععع همه چی خریدشون بگین کمک هم بکنیم،منم میگم ♥️
۱.من زیاد نسکافه میخورم،بهترینشون کوپا نسکافه وانیلی شونه محشره
۲.تاپیک قبلیم زیاد سوال بود بهترین مایع لباسشویی از نظر من گلهای سفید پرسیله بوی خیلی خوب و پاک کنندگی بالایی داره
۳.برای خرید لباس فروشگاه های ایرانیان هست نمیدونم شهرتون شعبه داره یا نه ولی قیمتاش واقعاااااا مناسبه کیفیت و تنوع لباسا هم واقعا خوب
۴.کتاب مغازه خودکشی رسما دور انداختن وقتتونه🤣
۵.برند نوشیدنی آب مجتبی واقعا خیلی خوبه
۶.انرژی زا star خوب نیست و جاش big bear زنجبیلی عالیه
۷.سیب زمینی گرفتنی اگههههههه خیلی تخصصی میگیرین به آقاهه فروشنده بگید سیب زمینی نژاد آکارا میخوام بهترین نوع سیب زمینیه
۸.من دو،سه سال یبار کفش میخرم چون عادت به زیاد خریدن ندارم و کفشامو همیشه آل استار و کانورس میخرم فوق العاده با دوامن،البته اصلشون
۹.اگه برای مصرف روزمره و بیرون رفتن کرمپودر نمیخواین ضد آفتاب رنگی شون بگیرین فوق العاده سبک و کارایی کرمپودرو داره بسته به نوع پوستتون میتونید چرب و غیر چربشو بگیرین
۱۰.صابون ابروی اسنس به قول نامزدم آشگالهههه😂فقط دور ریختن پول
۱۱.مامانم همه وسیله های برقی اسمگ رو گرفته نمیگم بدن خدایی خوبن کارایی کیفیت عالی ولی خیلی واقعا الکی گرونن خیلی الکی گرون
۱۲.یخچال امرسان سیلور آشگاله
۱۳.اجاق گاز آلتون خیلی خوبه
۱۴.لباسشویی اسنوا خیلی خوبه
۱۵.گول قابلمه رنگیای فانتزیو نخورین رنگش به مرور زمان میره شبیه قابلمه های مناطق خیلی محروم و صعب العبور میشن
باز یادم بیاد میگم
از نظر شما چه چیزی خیلی خوب بود و چه چیزی رسما آشگاله؟😌😂♥️
تجربیاتتونو دریغ نکنید خیلیا اینجا درگیر خرید جهیزیه و اینچیزان دعای خیرشون پشت سرتونه
ماچ به کلتون و عاشق یَک یَکتونم♥️