2777
2789

سلام مجدد😂😌💅🏻

خوشگلای من بیاین تجربه هاتونو راجعععع همه چی خریدشون بگین کمک هم بکنیم،منم میگم ♥️

۱‌.من زیاد نسکافه میخورم،بهترینشون کوپا نسکافه وانیلی شونه محشره

۲.تاپیک قبلیم زیاد سوال بود بهترین مایع لباسشویی از نظر من گلهای سفید پرسیله بوی خیلی خوب و پاک کنندگی بالایی داره

۳.برای خرید لباس فروشگاه های ایرانیان هست نمیدونم شهرتون شعبه داره یا نه ولی قیمتاش واقعاااااا مناسبه کیفیت و تنوع لباسا هم واقعا خوب

۴.کتاب مغازه خودکشی رسما دور انداختن وقتتونه🤣

۵.برند نوشیدنی آب مجتبی واقعا خیلی خوبه

۶.انرژی زا star خوب نیست و جاش big bear زنجبیلی عالیه

۷.سیب زمینی گرفتنی اگههههههه خیلی تخصصی میگیرین به آقاهه فروشنده بگید سیب زمینی نژاد آکارا میخوام بهترین نوع سیب زمینیه

۸.من دو،سه سال یبار کفش میخرم چون عادت به زیاد خریدن ندارم و کفشامو همیشه آل استار و کانورس میخرم فوق العاده با دوامن،البته اصلشون

۹.اگه برای مصرف روزمره و بیرون رفتن کرمپودر نمیخواین ضد آفتاب رنگی شون بگیرین فوق العاده سبک و کارایی کرمپودرو داره بسته به نوع پوستتون میتونید چرب و غیر چربشو بگیرین

۱۰.صابون ابروی اسنس به قول نامزدم آشگالهههه😂فقط دور ریختن پول 

۱۱.مامانم همه وسیله های برقی اسمگ رو گرفته نمیگم بدن خدایی خوبن کارایی کیفیت عالی ولی خیلی واقعا الکی گرونن خیلی الکی گرون 

۱۲.یخچال امرسان سیلور آشگاله

۱۳.اجاق گاز آلتون خیلی خوبه

۱۴.لباسشویی اسنوا خیلی خوبه

۱۵.گول قابلمه رنگیای فانتزیو نخورین رنگش به مرور زمان میره شبیه قابلمه های مناطق خیلی محروم و صعب العبور میشن

باز یادم بیاد میگم

از نظر شما چه چیزی خیلی خوب بود و چه چیزی رسما آشگاله؟😌😂♥️

تجربیاتتونو دریغ نکنید خیلیا اینجا درگیر خرید جهیزیه و این‌چیزان دعای خیرشون پشت سرتونه

ماچ به کلتون و عاشق یَک یَکتونم♥️

چرا مغزم قفل شد با اینکه خیلی اهل خرید کردنم😂

پاوربانک شیائومی خریدم یک ماهه خراب شد

اصلا ازش راضی نبودم

ایرپاد هایلو gt7 گرفتم کیفیتش عالیه

هم صدا و مکالمه هم اینکه چندین بار از دستم افتاد سالمه

از شوینده ویتالیر مدل ویتامین سی خیلی راضی بودم

بنظرم جزو بهترین برندای ایرانیه

خمیردندون مارویس واقعا ارزش اون قیمتو داره و عالیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای من جهیزیه تازه خریدم همشونو دوس دارم راضیم ولی گشادیم میاد تایپ کنم😂

ولی خب ضد افتاب فقط سنتلا

تقویت مژه فقط سریتا 

ابرسان فقط کوزارکس 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

لباس زیر نیو خوبه سوتین 

مارک میسپل هم برا ش ورت

ضدآفتاب توکوبو و ایزدین 

ابرسان کلینیک 100 ساعته

دهانشویه اوال بی راضی م 

خمیردندان مارویس تعریف ش رو شنیدم کسی استفاده کرده؟ 

چرا مغزم قفل شد با اینکه خیلی اهل خرید کردنم😂پاوربانک شیائومی خریدم یک ماهه خراب شداصلا ازش راضی نب ...

جدی مارویس خوبه؟ کدوم طعمش؟

منم از شوینده پوست سینره خیلی راضیم😌

وای من جهیزیه تازه خریدم همشونو دوس دارم راضیم ولی گشادیم میاد تایپ کنم😂ولی خب ضد افتاب فقط سنتلاتق ...

پوستت خشکه؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
جدی مارویس خوبه؟ کدوم طعمش؟منم از شوینده پوست سینره خیلی راضیم😌

من مارویس نقره ای گرفتم سفید کننده قویه

واقعا سفید میکنه خیلی خفنه

فقط قیمتش 1 و 700

بیشتر ببینید