2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یسری کتاب‌های فلسفه و رشد فردی که برای خودت خیلی به درد بخور بود معرفی می‌کنی مهم نیست ترجمه د ...

سلام ... تکه هایی از یک کل منسجم .مرگ ایوان ایلیچ 

معجزه گر خاموش 

رمان شما چیه

سلام صبحتون بخیر و شادی رمان روبروی مرکز خرید نوشته عسل شکرگزار ممنونم از وقتی که میزارید میشه دانلود کرد از اپلیکیشن طاقچه نسخه الکترونیکی امیدوارم لذت ببرید ممنونم 

لااف از سخن چو در توان زد- آن خشت بود که پر توان زد  یکدسته گل دماغ پرور از خرمن صد گیاه،بهتر
بهترین محصول زندگیم برای پریودیکیسه آب گرم تا ابد🥲😂

تشک برقی بگیر از کیسه اب گرم صدبرابر بهتره

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

تشک برقی بگیر از کیسه اب گرم صدبرابر بهتره

آخه کیسه آبو راحت هرجا میبرم

سر کلاس، سرکار، مسافرت و ...

بخاطر همین برقی نگرفتم البته واسه خونه خیلی راحته

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
سلام لطفا دستور نودل به منم میدی

🍜نودلی که میخری مارک اِلیت باشه بهتره👌🏻

🍗طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻

(البته این مورد سلیقه ایه و ممکنه متفاوت باشه)

_ یک لیوان و نصف آب بریز تو یه قابلمه کوچیک

_ وقتی جوش اومد نودلو بهش اضافه کن

_ بزار 10 تا 15 دقیقه با حرارت کم بپزه و در قابلمه رو بزار

_ اون وسطا هم بزن تا نودل باز بشه و خوب بپزه

_ بعد پودری که داخلش هست بهش اضافه کن

_ وقتی کامل میپزه انگار لعاب میندازه

_ اگه حس کردی خشک شده یه ذررره آب بهش اضافه کن

_ بعد میتونی هرچی که دوس داری بهش اضافه کنی

ذرت، نخود فرنگی، هویج، قارچ، گوشت، مرغ، سوسیس و ...

یا میتونی خالی بخوری. اینجاش دیگه سلیقه ایه

پیشنهاد من اینه نودلو به دو قسمت تقسیم کنی

یه قسمتشو خالی بخوری یه قسمتشو مواد بزنی

بعد ببینی از کدوم بیشتر خوشت میاد

_ فقط چیزایی که از قبل نیاز به پختن داره اول

بپز بعد به نودل اضافه کن وگرنه انگار خام میمونه

طبق این دستورِ من، آب کمتری میریزیم که باعث میشه مزه پودرش بیشتر باشه، به جای سه دقیقه میزاریم قشنگ یک ربع بپزه و مواد دلخواه بهش اضافه میکنیم. اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه تا چیزی که روش نوشته و تبلیغشو میکنن نوش جون😋💕

( نودلو میشه با شیر هم پخت یا حتی پنیر پیتزا یا پنیر گودا هم بهش اضافه کرد که اینا هم تست کردنی و سلیقه ایه🌱)

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید