2777
2789
عنوان

بماند به یادگار 🌺

4359 بازدید | 176 پست

اولین سالگرد ازدواج ۳ نفره خانواده ی ما 😍😍 دختر قشنگم چقدر خوبه که خدا تو رو به‌ ما داده و امسال تو جشن کوچیک سالگرد‌ ازدواجمون حضور داری 😘😘

سالگرد ازدواج، یادآور پیوندی است که نه‌تنها بر پایه عشق، بلکه بر مبنای تعهد، احترام و همراهی بنا شده است. روزی برای مرور خاطرات مشترک، لبخندهایی که مسیر زندگی را روشن کردند، و لحظاتی که در کنار هم معنا پیدا کردند. این مناسبت، فرصتی است برای قدردانی از راهی که با هم پیموده شده و امید به ادامه مسیری که هنوز در پیش است؛ مسیری که در آن، بودنِ دو نفر در کنار هم زیباترین معنا را می‌سازد.

@بهار2124  

@چرچیلممم  

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

خوشبخت بشید عزیزم💚🌱

هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.          حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک  https://abzarek.ir/service-p/msg/2160136

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبریک میگم عزیزم ❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید

کیک قشنگمون🥰 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

گلدون دوست داشتنی من 🥰😍 برای خودم هدیه خریدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید

شام دونفره 🥰😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید

پایدار باشید😍😍😍

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
حالا چرا اینو تو نی نی سایت میگید

دلم میخواد بمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
خوشبخت بشید عزیزم💚🌱

ممنونم‌مهربون😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
تبریک میگم عزیزم ❤️

مرسی اعتصامی‌جانم🥰🥰😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
عزیزم خدا خفظتون کنه 🌱🤍🙏🏻لطفاً برای حاجت روایی من و عاقبت به خیریم صلوات میفرستید؟

مرسی فداتشم 

بله رو چشمم الهی که به خواسته دلت برسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید