2777
2789

اگه نمیدین خب موظفین سرگرمی برا بچتون درست کنید یا ببریدش کلاس رشدش بدین چیزی ک لازم داره رو بخرین 

طرف نه موبایل میده دست بچه نه پی اس میخره براش نه کلاس و هیچی افسرده نشسته گوشه خونه در اینده یه بی عرضه عقده ای بار میاد حداقل اگه از بیل گیتس و... الگوبرداری میکنید اون جنبشم ببینید ک ی چیزی جاش و در قبالش باید بدین

گارد نگیرین برا حرفم چون واقعا حقه و بیشتر ب فکرش باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیم که موبایل نبود بچه چکار میکرد حالا همون کارو بکنه

قدیم ها بچها توی کوچه وخیابون بودن.الان هیچ بوه ای نیست توکوچه وخیابون

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

بیشتر ببینید

اون قدیم بود مامان ها صبح چشمشون رو باز میکردن بچه هارو میفرستادن کوچه تا شب 

الان کی جرئت میکنه با حضور این افغانبا بچه بفرسته کوچه؟ از اون قدیم 30-40 سال گذشته به روز شید

واقعا باهاتون موافقم من تا ۱۷ سالگی گوشی نداشتم هیچ کلاسیم نبردنم سرگرمی نداشتم ی فرد بی عرضه شدم. ینی رسما هیچ سرمایه گذاری روم نکردن.

خونواده منم معتقد بودن بچه نباید گوشی داشته باشه تا سال اخر دبیرستان

❤️❤️❤️

قدیم خوبه میگی قدیم 

قدیم با هم سن و سالاش بازی میکرد الان کی بچشو میفرسته کوچه بازی کنه ک هم بازی داشته باشه دقیقا؟؟

موافقم 

الان نه قدیمه ک بچه بگی با دوستاش سرگم میشه و درس و دوچرخه بازی بالاخره دست بقیه میبینه یا دوستاش دارن و نشونش میدادن چیزایی و میدن بازی کنه 

تا18سالگی افراط محضه بیشتر شخص رو عقده ای میکنه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه