اصلا کرم پودر اینا نمیزنم پوستم جوش نداره ولی کک مک داره کمی. اهل ارایش هم نیستم محل کار بنظرتون برلی اینکه پوستم از بی حالی در بیاد ضدافتاب رنگی بخرم یا بی رنگ و اینکه تمدید نمیکنم ۸ ساعت توی اتاق سر کار هستم و جنوبم با افتاب سوزان
پسرنازم برای دیدنت لحظه شماری میکنم😍 تاحالا یه دبیر دینی پایه دیده بودید 🤨 من یه دبیر دینی پایه ام همه بچه ها دوستم دارن😁😁💕 عاشق شغلمم با عشق به بچه ها دین عربی رو یاد میدم نه بازور و دستور با مهربونی و ملایمت و داستان های قشنگ🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رنگی محافظت نمیکنه پوستو چون اندازه یه نخودم نمیتونی بزنی ضدآفتاب رو باید بی رنگ به اندازه دوبند انگشت بزنی که محافظت داشته باشه ۲.۳ساعتی یکبارم تمدیدش کنی
گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
پسرنازم برای دیدنت لحظه شماری میکنم😍 تاحالا یه دبیر دینی پایه دیده بودید 🤨 من یه دبیر دینی پایه ام همه بچه ها دوستم دارن😁😁💕 عاشق شغلمم با عشق به بچه ها دین عربی رو یاد میدم نه بازور و دستور با مهربونی و ملایمت و داستان های قشنگ🤍