2777
2789
عنوان

خانومایی که تا هجده سالگی موبایل دست بچه نمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 78 پست
قدیم که موبایل نبود بچه چکار میکرد حالا همون کارو بکنه

قدیم موبایل نبود از صب تا شب تو کوچه پلاس بودیم با بچه ها بازی میکردیم 

الان کی جرئت داره بچه بفرسته برا بازی تو کوچه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳خیلی زوده و آسیب زاستهمون ۱۵سالگی خوبه

به هر حال الان جز ضروریات هست.چون هرکاری بخوای بکنی تو همین گوشیه

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

بیشتر ببینید
اخه ندیمم گوشی مارو میگیرن بازی میکننمن صرفا فقط برای نصب بازی اجازه میدم برای خودش داشته باشه

آره ولی وقتی گوشی مستقل داشته باشن دیگه اوضاع فرق میکنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر ببینید
پا موبایلم زیاد باشن نابود میشن

خوب ایشون که نمیگن موبایل بدین.میگن برای تفریح بچه هاتون ارزش قائل باشین

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

بیشتر ببینید
من هفده سالمه هنوز یه گوشی مستقل ندارم😂🫠

همون بهتر نداری یسال کنترل گوشی از دستم در رفت زندگیم قر و قاطی شد

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

هر چقدر علم پیشرفت کنه مردم ما همچنان فقط میزاعن و برای اینکه از غر زدن بچه راحت شن براش گوشی میگیرن تا با گوشب سرگرم شه حتی نظارتم نمیکنن ک بچه داره چیو میبینه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

به هر حال الان جز ضروریات هست.چون هرکاری بخوای بکنی تو همین گوشیه

آره واقعا

نمیشه گوشیو از بچها منع کرد

چون واقعا جزئی از زندگی شده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر ببینید
قدیم موبایل نبود از صب تا شب تو کوچه پلاس بودیم با بچه ها بازی میکردیم الان کی جرئت داره بچه بفرسته ...

قدیما چقدر باحال بود دلم تنگ شد

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

یعنی چون دوران جدیده موبایل زیاد باعث عصبی شدن و کم تحرکیش نمیشه؟

من اینو گفتم ؟؟؟اصلا در این باره صحبت کردیم ما؟؟؟ 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

من نمیگم بدون محدودیت موبایل و اینترنت دست بچه داده بشه. ولی باید قبول کنیم این امکانات بوده و این نسل از اول باهاش بزرگ شدن. مثل قدیم که تلویزیون نبود بعد که تلویزیون اختراع شد بحثهای خودشو داشت. الان دیگه بحث گوشی و موبایل نیست. الان هوش مصنوعی روی بورسه و برای این نسل جدیده. 

بازم میگم. باید بچه کنترل بشه. ولی اینکه تا 18 سالگی موبایل دستش ندی اشتباهه. بدتر جواب میده این روش. 

لطفا ب زیر ۱۵ سال اصلاااا گوشی ندید مخصوصا شبکه های اجتماعی و بازی کالاف ب خدا خودتون اینده بچه تون و با دست خودتون خراب میکنین 

سر همینوشی و بازی پسر برادرشوهر ب پسر کوچیکه خاهر ظوهر تجاوز کرده هنوزم درگیرن 

تو رو خدا ب بچه های کوچیکتون رحم کنید