2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از اول سال ادبیات رو میخوندم از کلاس دهم
آرایه ها رو کار میکردم و اینا
برای ادبیات هم نمونه سوال کتاب نگاه نو خط به خط کتاب درسی
شدم 19.5 یا 19.25

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید
میخام از امشب بخونم🥺

انشالله گلم موفق باشی 

منم دیروز تو وضعیت تو بودم 

موفق باشی

بیا بغلم...

کمتر غصه بخور 

اگه امشب شروع کنی فردا هم زود بیدار بشی بخونی دیگه تا ظهر عذاب وجدانت خیلی کمتر شده 

نگران نباش

از اول سال ادبیات رو میخوندم از کلاس دهمآرایه ها رو کار میکردم و اینابرای ادبیات هم نمونه سوال کتاب ...

خیلییییییی ممنون 

من روش دقیق خوندن ادبیات رو بلد نیستم 

الان دارم میخونم همش شبیه روزنامه فرمول بیست رو گذاشتم جلوم دارم میخونم 

یه کتابچه برای ادبیات دارم مال فرمول بیست واسه ارایه ایناس خوبه ؟

کلا با چند روز میتونم خوب جمعش کنم برای 19 و 19 به بالا؟

انشالله گلم موفق باشی منم دیروز تو وضعیت تو بودم موفق باشیبیا بغلم...کمتر غصه بخور اگه امشب شروع کنی ...

چقد با حرفات باور میکنی آروم شدم 🥺🦋

مرسی:)

رشتت چیه؟

همه رو نهایی میدی؟!

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

از اول سال ادبیات رو میخوندم از کلاس دهمآرایه ها رو کار میکردم و اینابرای ادبیات هم نمونه سوال کتاب ...

به نظرتون من که طی سال نخوندم ادبیات اما پایه دارم ازش 

اینجور نیست که فرق مجاز و تشبیه و استعاره رو نفهمم! معمولا هم نمره ادبیاتم 17 تا 18 میشه 

با این وضع به نظرت چند روز فول میخواد که برسه به 19؟

اول فارسیو برام زده بود 17 اعتراض زدم شدم 18.25

در طول سال خیلی میخوندم  مسلط بودم این روزای اخر نمونه سوال مختلف حل کردم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

چقد با حرفات باور میکنی آروم شدم 🥺🦋مرسی:)رشتت چیه؟همه رو نهایی میدی؟!

خدا روشکر که اروم شدی

شک نکن که تنها نیستی من دیشب این موقع بود شروع کردم به خوندن با درد با غم با دل گرفته 

اومدم اون برنامه ای که تو تاپیک ها م گفتم رو نصب کردم تایمر گذاشتم رو 25 دقیقه گفتم فقط 25 دقیقه بخون

وسطش هم استراحت میکردم و با اهنگ بی کلام (صدای بارون)که تو برنامه هست درس میخوندم و اینجوری شد کهه 1 ساعت و نیم خوندم بعدش الکی الکی با یه دل گرفته شروع کردم به درس خوندن و الان بهترم کمی

شروع کن نا امید نباش

و اگه دوست داری برنامه رو نصب کن و بیا تو اون گروهی که گفتم و بیا با هم بخونیم از هم انگیزه میگیریم میتونی نحوه کار باهاش رو از گوگل یاد بگیری 

اگه دلت میخواد حرف بزن اروم بشی

خدا روشکر که اروم شدیشک نکن که تنها نیستی من دیشب این موقع بود شروع کردم به خوندن با درد با غم با دل ...

چ قد حرفات قشنگه ممنونم عزیزم:)))

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

اول فارسیو برام زده بود 17 اعتراض زدم شدم 18.25در طول سال خیلی میخوندم مسلط بودم این روزای اخر نمون ...

من پایه دارم از ادبیات نمراتم بین 17 تا 18 

منبعم فرمول بیست 

با چند روز میتونم به 19 برسم ؟

اگه تجربه ای داری ممنون میشم بگی

اگه کاری کردی که کمکت کرد ممنون میشم بگی

خیلییییییی ممنون من روش دقیق خوندن ادبیات رو بلد نیستم الان دارم میخونم همش شبیه روزنامه فرمول بیست ...

بخون فعلا هرچقدر بخونی خوبه مسلط بشی
ان شاالله

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید