2777
2789
عنوان

نهایی کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 38 پست
فیلماش چجوریه؟اخه فارسی ک فیلم فایده نداره باید حفظ کنیمنم فیلم میبینماما خیلی ناامیدمممخیلییی😭😭😭 ...

نه اصلا این اشتباهو نکن حتما فیلم ببین واسه ادبیات

منم تازه ۲ روزه شروع کردم

هرروز ۲ درس دینی میخونم ۲ تا فیلم ادبیات میبینم

فیلماش  ۲ ساعته هست کلا ۱۷ تاست 

نه اصلا این اشتباهو نکن حتما فیلم ببین واسه ادبیاتمنم تازه ۲ روزه شروع کردمهرروز ۲ درس دینی میخونم ۲ ...

تو فیلم چی میگه

تو ک نمره هات خوبه چرا میخونی پس

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ،خدا رحمتشون كنه عزيزم ،روحشون شاد باشه...به نظرت با همين چند روز كه وقت مونده، تقريبا 3 روز كا ...

ممنونم.

قطعا! دوره شروع از بهمن(یکی از ماه‌های زمستون بود دقیق یادم نیست)فراز توکلی رو ببین خیلی خوب می‌شی مطمئنم.

هومت، هوخت، هورشت.

تو فیلم چی میگهتو ک نمره هات خوبه چرا میخونی پس

نمره ۱۸ و ۱۹ خود ادم میتونه بگیره

ولی اون یه نمره اخر فقط و فقط با فیلم دیدن میشه گرفت اصل رقابت و تراز دهی سر همون یه نمره اخره

تو فیلم خیلی نکات جزیی رو میگه

نمره ۱۸ و ۱۹ خود ادم میتونه بگیرهولی اون یه نمره اخر فقط و فقط با فیلم دیدن میشه گرفت اصل رقابت و تر ...

دینی هم فیلم میبینی؟

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
من تو یه هفته ۱۷ تا فیلم یکتا رو دیدمو دو روزم مرور کردم۱۹ شدمدینی و عربی و زبان هم فیلماشو هرکدوم ت ...

چطوري با دوروزمرةر كردين ؟ يادتونه روزي چند ساعت ميخوندين كه انقد سريع پيش رفت من هر درس ادبيات رو توي 3 تا5 ساعت ميخونم از رو فرمول بيست 

طبيعيه ؟

طي سال نخوندم اين دفعه اولمه....

چطوري با دوروزمرةر كردين ؟ يادتونه روزي چند ساعت ميخوندين كه انقد سريع پيش رفت من هر درس ادبيات رو ت ...

منم دفعه اولمه با استاد یکتا میخونم 

ببین یکتا یجوری درس میده که تو خود اون تایم تدریسش سه چهار دفعه مرور میکنه مثلا صبح دوتا فیلم میبینم شبم توی یه ساعت سریع دوره میکنم چون هرچی یاد داده رو چندبار مرور کرده و یادمه