2777
2789
عنوان

نهایی کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 38 پست
به نظرتون من که طی سال نخوندم ادبیات اما پایه دارم ازش اینجور نیست که فرق مجاز و تشبیه و استعاره رو ...

اره به احتمال خیلی قوی میتونی نمره عالی حتی 20 بگیری
فقط نمونه سوال و پاسخنامه سوالات نهایی سالای قبل رو هم بخون

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴🏴

من پایه دارم از ادبیات نمراتم بین 17 تا 18 منبعم فرمول بیست با چند روز میتونم به 19 برسم ؟اگه تجربه ...

اگه پایه داری که اره این چند روز و حسابی بخون چرا نشه

اره فرمول بیست منبع خوبیه

وقتی خود درس و خوندی اوکی شدی نمونه سوالای مختلف و جدید حل کنم

به نظرم یکی از روش های موفقیت جدا از مسلط بود حل سوالای خوبه 

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال ۱۹ شدم. داییم فوت کرد وگرنه بهتر می‌شدم قطعاً. نهایی ها مهم هستن ولی سخت نیستن واقعاً.

من با دبیرهای خوبی دیدم و به نظرم اگه نبودن احتمالاً خیلی کم‌تر می‌شدم... البته خب ممکنه چیزی که برای من خوب بوده باشه، برای تو نباشه.

ولی خب اگه کلا سوالی داشتی ازم، بپرس‌.

هومت، هوخت، هورشت.

من پارسال ۱۹ شدم. داییم فوت کرد وگرنه بهتر می‌شدم قطعاً. نهایی ها مهم هستن ولی سخت نیستن واقعاً.من ب ...

سلام ،خدا رحمتشون كنه عزيزم ،روحشون شاد باشه...

به نظرت با همين چند روز كه وقت مونده، تقريبا 3 روز كامل و خالص رو ميتونم در اختيارادبيات بزارم ،ميتونم نمره 17 رو به 19 برسونم؟

اين مدت ميشه پيشرفت كرد ؟چكار كنم

اگه پایه داری که اره این چند روز و حسابی بخون چرا نشهاره فرمول بیست منبع خوبیهوقتی خود درس و خوندی ا ...

عزیزم میشه منو کمک کنی.من فارسی هیچی نخوندم تو طول سال💔💔قلبم داره میترکه چیکا کنم چجوری خودمو برسونم

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
من پارسال ۱۹ شدم. داییم فوت کرد وگرنه بهتر می‌شدم قطعاً. نهایی ها مهم هستن ولی سخت نیستن واقعاً.من ب ...

منم دو روز برامون مهمون اومد و دقیقا اون جاهایی رو غلط داشتم ک وقت نکرده بودم بخونم وگرنه مطمئنم که ۲۰ میشدم چون نمره قسمتای سخت رو گرفته بودم غلطام سر چندتا معنی بی خود بود

خيلي ممنون عزيزمممممسوالات فرمول بيست كافي هست؟

خواهش میکنم

منبع خوب و کاملیه

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

و اینکه تو چند روز میشه ادبیات رو 18 و نیم به بالا شد ؟

من تو یه هفته ۱۷ تا فیلم یکتا رو دیدم

و دو روزم مرور کردم

۱۹ شدم

دینی و عربی و زبان هم فیلماشو هرکدوم تو کمتر از یه هفته دیدم و ۱۹.۵ شدم و ۱۹.۲۵

عزیزم میشه منو کمک کنی.من فارسی هیچی نخوندم تو طول سال💔💔قلبم داره میترکه چیکا کنم چجوری خودمو برسو ...

فیلم های استاد یکتا رو ببین جلساتش کمهگمثلا واسه پارسالش 4 جلسه بیشتر نیست

اگه وقت نمیکنی هم کتابچه فرمول بیست ادبیات و بخون و سوالاتشو کار کن

فیلم های استاد یکتا رو ببین جلساتش کمهگمثلا واسه پارسالش 4 جلسه بیشتر نیستاگه وقت نمیکنی هم کتابچه ف ...

بنظرت از الان بخونم میشه؟🥲🥲😭

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
من تو یه هفته ۱۷ تا فیلم یکتا رو دیدمو دو روزم مرور کردم۱۹ شدمدینی و عربی و زبان هم فیلماشو هرکدوم ت ...

فیلماش چجوریه؟اخه فارسی ک فیلم فایده نداره باید حفظ کنی

منم فیلم میبینم

اما خیلی ناامیدممم

خیلییی😭😭😭💔💔بنظرت میشه ۲۰و۱۹شد؟

بیشتر ببینید
فیلم های استاد یکتا رو ببین جلساتش کمهگمثلا واسه پارسالش 4 جلسه بیشتر نیستاگه وقت نمیکنی هم کتابچه ف ...

فارسی فیلمش چجوریه؟اخه فیلم ب چ درد میخوره حفظیه ک

بیشتر ببینید
بنظرت از الان بخونم میشه؟🥲🥲😭

والا هر کسی فرق میکنه تو اولین کسی باش که تونست و رسید

فارسی فیلمش چجوریه؟اخه فیلم ب چ درد میخوره حفظیه ک

فقط که حفظی نیست ارایه و قوائد داره