یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه پایه داری که اره این چند روز و حسابی بخون چرا نشهاره فرمول بیست منبع خوبیهوقتی خود درس و خوندی ا ...
عزیزم میشه منو کمک کنی.من فارسی هیچی نخوندم تو طول سال💔💔قلبم داره میترکه چیکا کنم چجوری خودمو برسونم
به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘♀️📚》
من پارسال ۱۹ شدم. داییم فوت کرد وگرنه بهتر میشدم قطعاً. نهایی ها مهم هستن ولی سخت نیستن واقعاً.من ب ...
منم دو روز برامون مهمون اومد و دقیقا اون جاهایی رو غلط داشتم ک وقت نکرده بودم بخونم وگرنه مطمئنم که ۲۰ میشدم چون نمره قسمتای سخت رو گرفته بودم غلطام سر چندتا معنی بی خود بود
فیلم های استاد یکتا رو ببین جلساتش کمهگمثلا واسه پارسالش 4 جلسه بیشتر نیستاگه وقت نمیکنی هم کتابچه ف ...
بنظرت از الان بخونم میشه؟🥲🥲😭
به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘♀️📚》
من تو یه هفته ۱۷ تا فیلم یکتا رو دیدمو دو روزم مرور کردم۱۹ شدمدینی و عربی و زبان هم فیلماشو هرکدوم ت ...
فیلماش چجوریه؟اخه فارسی ک فیلم فایده نداره باید حفظ کنی
منم فیلم میبینم
اما خیلی ناامیدممم
خیلییی😭😭😭💔💔بنظرت میشه ۲۰و۱۹شد؟
فیلم های استاد یکتا رو ببین جلساتش کمهگمثلا واسه پارسالش 4 جلسه بیشتر نیستاگه وقت نمیکنی هم کتابچه ف ...
فارسی فیلمش چجوریه؟اخه فیلم ب چ درد میخوره حفظیه ک