یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره ما زود ازدواج کردیم الانم من بچه میخوام اون مشکلی نداره فقط میگ خانواده تو ناراحت میشن😂
بیار بابا....الان سالمی...استفاده کن از سلامتیت....تازه حوصله بیشتری هم داری نسبت به یه خانم ۳۷.۳۸سال...البته اگه اهل سفر اینا هستی.خب معمولا ۵سال صبر میکنن
عزیزم عروسک که نیس کلی امادگی از نظر جسمی و روحی میخواد...سواد والدگری میخواد...هزینه مالیش به کنار... فقط به علت دلم میخواد مادر نشو و بد نیست یه فرصت به خودت برای شناخت خودت و زندگیتم بدی...
بعد تو دانشگاه میتونی بچه رو با خودت دانشگاه ببری ؟ ببخشید عزیزم این حرفو میزنم .. شوهرت میگه اگر بچه بیاریم خانواده ات ناراحت میشن 😂میدونی چرا ؟ چون خانواده ات باید بچه رو نگه دارن برای همین میگن زوده ...
از نظر منم صبر کن
..
سردار شش ماهه 😭از آن بالا چه میبینی .... از روی دست خسته بابا چه میبینی ....من که در این صحرا سیاهی میرود چشمم 😭😭💔فرزند دلبندم تو در گرما چه میبینی ... من که جز گریه در این پایین چیزی نمیبینم سردار شش ماه تو از بالا چه میبینی ...
فقط خواستن شما ملاک نیست باید شرایط نگهداری ش رو هم داشته باشین،تا وقتی بچه نداری فکر میکنی راحت ترین کار دنیا بچه داریه درصورتیکه واقعا سخته،ممکنه تو روزایی که امتحان یا ارائه داری بچه ت موقع دندون دراوردنش باشه،یا تب کنه مریض بشه نمیتونی همزمان هم به بچه ت برسی هم به درست،این یک نمونه ش بود
دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️